EKONOMİ

DENİZLİ METROPOL’DE DEMOKRASİ ÖRNEĞİ YAŞANDI

DENİZLİ METROPOL’DE DEMOKRASİ ÖRNEĞİ YAŞANDI
Metropol Meydanı; onuncu bölümünde 30 Ocak tarihinde seçime gidecek Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin dört Başkan Adayını ağırladı. Ülkede ve Denizli’de 90’lı yıllardan bu yana görmediğimiz bir ilk Denizli Metropol ekranında yaşandı.

ÖZEL HABER
Mimarlar Odası Denizli Şubesi 30 Ocak tarihlerinde 15. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek. 4 adaylı bir seçime hazırlanan odada 715 Üye oy kullanacak. Metropol Meydanı onuncu bölümünde seçime gidecek Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin dört Başkan Adayını konuk etti.

BAŞKAN ADAYLARININ GÖRÜŞLERİNİ İÇEREN VİDEOYU BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Adayları Serdar Alayont, Özlem Durdu Kabel, Osman Yücel Aysun ve Süleyman Emiroğlu Metropol Meydanı’nda projelerini anlattı ve Mimarlar Odası’nın ve kentin geleceğiyle ilgili de konuştu. Metropol Meydanı programı Sinpaş Aquacity Denizli Satış Ofisi’nden canlı yayınla Denizli Metropol’deydi…

Ülkede ve Denizli’de 90’lı yıllardan bu yana görmediğimiz bir ilk Metropol Meydanı’nda yaşandı. Bir demokrasi örneği ete kemiğe büründü. Normal şartlarda adayların bir araya gelmek istemediği bilinirken, Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin dört Başkan Adayı da programa katıldı. Nezaketin hakim olduğu programda sağ duyulu Başkan Adayları projelerini anlattı, zaman zaman birbirini eleştirdi.

Dört Başkan Adayı, bu birlikteliğin örnek olmasını dilerken, Denizli Metropol’e böyle bir oluşumu sağladığı için teşekkür ettiler. İzlenme rekoru kıran programla ilgili yorumlarda da Demokrasi ve çok sesliliğe vurgu yapıldı. İşte programa katılan Başkan Adaylarının görüşleri….

SERDAR ALAYONT
“Denizli Metropol’ün bir büyüsü olabilir bu birliktelik. Böyle bir birliktelik için, gelen program teklifiniz için teşekkür ederim. Bundan önce Mimarlar Odası’nda birçok liste yarıştı. Benim bildiğim kadarıyla hiçbir zaman başkan adayları bir program ya da bir oturumda bir araya gelmediler. Güzel bir vesile oldu bu”

ÖZLEM DURDU KABEL
“Mimarlar olarak bizler çok renkli kişilikleriz. Hep ilkleri yapmayı beceririz. Evet, burada bir Demokrasi Şöleni yaşanıyor. Benim temennim ülkenin tüm kurum ve kuruluşlarının seçimlerinde de aynı burada olduğu gibi adaylar bir araya gelir. Münazara ortamlarının ekranlarda oluşmasını ve bunu görmeyi çok özledik. Umarım bu bir örnek olur ve bir araya gelmeyi başarırlar” 

SÜLEYMAN EMİROĞLU
“Bu dayanışma örneğini takdirle karşılıyorum. Denizli Metropol’ü de böyle bir ortamı sağladığı için tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Herkese başarılar diliyorum”

OSMAN YÜCEL AYSUN
“Bende teşekkür ediyorum. Siz rakip olarak değerlendirdiniz ama, ben arkadaşlarımı rakip olarak değerlendirmiyorum. Hepimiz meslektaşız ve arkadaşız. Denizli için hep beraber bir aradayız. Böyle bir sunum ve ortam için teşekkürler”
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon