EKONOMİ

DENİZLİ İHRACATÇISI RESESYONDAN NASIL KORUNUR?

DENİZLİ İHRACATÇISI RESESYONDAN NASIL KORUNUR?
Avrupa Bölgesi’nde yaşanması muhtemel bir tehlike olan resesyona karşı Denizli İş Dünyası ne yapmalı? Denizli ihracatçısının bu tür durumlardan kurtulması için formül ne? ASIES İnternational Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Okan Oğuz, Metropol’e özel açıkladı.

ÖZEL RÖPORTAJ
İş dünyasının bugünlerde en çok konuştuğu konuların başında gelen resesyon tehlikesi ile ilgili Metropol’e özel değerlendirmelerde bulunan ASIES İnternational Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Okan Oğuz, resesyon gibi türbülanslardan korunmanın yolunu anlattı. Ne yapmalı? İşte Oğuz’un o önemli açıklaması…

OKAN OĞUZ'UN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Oğuz  “Avrupa Bölgesindeki özellikle resesyon beklentisi ihracatımızı olumsuz derecede etkiliyor. Bu durum özellikle Denizli’de tekstil sektörünü zor durumda bırakıyor. Uzun vadede baktığımızda kesinlikle bizim bu tür türbülanslardan korunmamızın tek yöntemi var. Bizim fasonculuktan kurtulup markalı ihracata geçiş yapmamız lazım. 40 yıllık ihracat serüvenimizde türlü inişler çıkışlar yaşadı, ülkemiz, Denizlimiz ihracatımız. Bizim artık bunları konuşmak, tartışmaktan öteye geçmemiz lazım. Bunun tek yolu ihracatın katma değerli olması, bunun da markalı ihracattan geçmesidir”  dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon