EKONOMİ

DENİZLİ’DE İÇMİMARLARA TASARIMDA İLETİŞİM YÖNETİMİ EĞİTİMİ

DENİZLİ’DE İÇMİMARLARA TASARIMDA İLETİŞİM YÖNETİMİ EĞİTİMİ
İçmimarlar Odası Denizli Temsilciliği organizasyonunda ve Özgören Grup katkılarıyla Denizli’deki İçmimarlara yönelik Tasarımda İletişim Yönetimi Eğitimi Proda Yönetim - Danışmanlık Yönetim Danışmanı Murat Bakım tarafından Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde verildi. Eğitime içmimarların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

ÖZEL HABER
Denizlili İçmimarlar sektör buluşmalarının ardından bu kez eğitim için bir araya geldi. İçmimarlar Odası Denizli Temsilciliği organizasyonundaki buluşma Özgören Grup katkılarıyla Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

CAHİT ÖZGÖREN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

İçmimarlara yönelik Tasarımda İletişim Yönetimi Eğitimi Proda Yönetim - Danışmanlık Yönetim Danışmanı Murat Bakım tarafından verildi.




Eğitim programı öncesinde içmimarlar düzenlenen kokteylde bilgi alışverişinde bulundu. İçmimarlar Odası Denizli Temsilcisi Azize Yıldız Çağlayan ve Özgören Grup Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Özgören tarafından ağırlanan içmimarların eğitim etkinliğine yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.



Kokteyl sonrası içmimarlara Tasarımda İletişim Yönetimi Eğitimi Proda Yönetim - Danışmanlık Yönetim Danışmanı Murat Bakım verilirken, interaktif eğitim katılanlar tarafından büyük beğeni topladı.



İçmimarlar Odası Denizli Temsilcisi Azize Yıldız Çağlayan, neden böyle bir eğitim organizasyonu yaptıklarını Metropol TV’ye özel açıkladı. Yıldız “İçmimarlar Tasarım İletişim Yönetimi Eğitimi düzenliyoruz. Özgören Grup’a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendimizi güncel tutmak ve kişisel gelişimimizi arttırmak amacındayız. Sektörde yer edinmek zorlaştı. Bu anlamda iletişim büyük önem taşıyor. Bu yüzden bu tür etkinliklere önem veriyoruz ve devamı da gelecek” diye konuştu.



Etkinliğin sponsoru Özgören Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Özgören DE Metropol TV’ye açıklamalar yaptı. Özgören, firma olarak içmimarlara yönelik etkinliklere destek verdiklerini belirterek “İçmimarlarla içmimari eğitimler başlığı altında bir araya geliyoruz. İlkini bugün gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz içmimarlarla koordineli çalışmak, kişisel gelişim eğitimlerini pekiştirmek ve ayrıca bu birliktelikle iletişimimizi kuvvetlendirmek” dedi. Cahit Özgören, etkinliklerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.  



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon