EKONOMİ

RATEKS AİLESİ SOSYAL ETKİNLİKTE BULUŞTU

RATEKS AİLESİ SOSYAL ETKİNLİKTE BULUŞTU
Rateks Tekstil, Aile Pikniği adı altında gerçekleştirdiği etkinlikte çalışanları ile birlikte keyifli bir hafta sonu geçirdi. Pazar günü gerçekleşen etkinlikte, Rateks çalışanları ve aileleri, Karataş piknik alanında hem yetişkinler hem de çocuklar için hazırlanan çeşitli aktivitelerle güzel anlara şahit oldu.

Rateks Tekstil Yönetim Kurulu’nun organize ettiği etkinlikte, küçük büyük herkes için bir aktivite düşünüldü. Çocuklar için maskot, palyaço, şişme parkur, sihirbaz, yüz boyama ve çeşitli, eğlenceli yarışmalar yapıldı.



Yetişkinler için ise futbol şut parkuru, canlı langırt gibi platformlar kuruldu. Çuval, halat çekme, un yarışmaları yapılarak yetişkinleri de çocukluğuna götüren etkinlikler düzenlendi. Mavi ve beyaz yaka karıştırılarak çalışanlar yarışmalarda yer aldı, takım olmanın önemi deneyimlendi.



Etkinlikte ayrıca 20 yıl ve üzeri Rateks’e emek veren çalışanlara kıdem ödülleri Rateks Yönetim Kurulu tarafından verildi. Ödül alanların mutluluğu gözlerden kaçmadı…



Rateks Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Ateş etkinlikte yaptığı konuşmada “Biz bir aileyiz. Rateks bünyesindeki ekip arkadaşlarımıza değer veriyoruz. Sizlerin gelişimi ve refahı için var gücümüzle çalışıyoruz ve kendinizi bir aile gibi hissetmeniz için bu etkinliklerimizi sık sık tekrarlayacağız” diye konuştu. 



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon