EKONOMİ

DENİZLİLİ DUAYEN İŞ İNSANI GÜREŞ AĞASI OLDU

DENİZLİLİ DUAYEN İŞ İNSANI GÜREŞ AĞASI OLDU
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Denizli Yağlı Güreşleri, kentin hafta sonuna damga vururken, Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği Denizli Yağlı Güreşleri’nin ağası iş insanı Zafer Katrancı oldu. Katrancı, Metropol TV’ye yaptığı açıklamada “Güreş Ağası olmaktan dolayı çok mutluyum. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’dan böyle bir teklif gelince memnuniyetle kabul ettim” dedi.  

ÖZEL RÖPORTAJ
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi işbirliğinde düzenlenen ve gün boyu nefes kesen mücadelelere sahne olan “Denizli Yağlı Güreşleri”nde altın kemer sahibini buldu.

ZAFER KATRANCI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği Denizli Yağlı Güreşleri’nin ağası Denizlili duayen iş insanı Zafer Katrancı olurken rakibi son Kırkpınar şampiyonu Cengizhan Şimşek’i yenen, Orhan Okulu Denizli Yağlı Güreşleri şampiyonu oldu, altın kemeri almaya hak kazandı.



Katrancı “Güreş Ağası olmaktan dolayı çok mutluyum. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’dan böyle bir teklif gelince memnuniyetle kabul ettim. Ata sporumuz, Osmanlı’dan gelen bir gelenek. Köylerde, şehirlerde düzenleniyor. İki yıldır Denizli’de yapılan güreşler iyi gidiyor. Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi Tesisi çok iyi düşünülmüş, güreşler için ideal bir tesis olmuş. Katkı verenlere teşekkür ederim” diye konuştu…

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon