EKONOMİ

ÇİVRİL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İÇİN İMZALAR ATILDI

ÇİVRİL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İÇİN İMZALAR ATILDI
Denizli’deki OSB’lere bir yenisi daha ekleniyor. Aralık 2023 tarihinde tüzel kişiliğine kavuşan Çivril OSB’de çalışmalar devam ediyor… Hazine mülkiyetindeki 45 parselin bölge adına tescili gerçekleştirildi, Çivril Tapu Müdürlüğü’nde imza töreni düzenlendi.

Törene, Çivril OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğan, Başkan Vekili Ali Fuat Özel, Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Demir, Çivril Tapu Müdürü Hakan Aydeniz ve Çivril Milli Emlak Uzmanı Tayfun Akın ile DSO Genel Sekreteri Dr. Sezgi Akbaş, DSO Mali ve İdari İşler Müdürü Ömer Kırboz katıldı.



Denizli Sanayi Odası, Çivril Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Valiliği’nin paydaşı olduğu Çivril OSB, 1 milyon 240 bin metrekare alan üzerine kurulacak. İlçeye kazandırılması planlanan bu önemli yatırım, Çivril’in ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlayacak ve yeni iş fırsatları yaratacak. Denizli’ye 100, İzmir Limana 280, Uşak’a 50 ve Çardak’a 70 km uzaklıkta bulunan Çivril OSB hem bölgenin hem de ülkenin kalkınmasında önemli bir rol üstlenecek.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon