EKONOMİ

DSO HEYETİ İZMİR İTALYAN TİCARET VE SANAYİ ODASI'NIN YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARINDA

DSO HEYETİ İZMİR İTALYAN TİCARET VE SANAYİ ODASI'NIN YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARINDA
Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu ve Başkan Yardımcısı Osman Uğurlu, İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası'nın 30. yıldönümü kutlamalarına katıldı…

İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası'nın kuruluşunun 30. yıldönümü kutlamaları nedeniyle, İzmir Efes Antik Kenti’nde, Efes Odeon Tiyatrosu alanında tören düzenlendi. Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu ve Başkan Yardımcısı Osman Uğurlu, törene Başkan Pietro Alba’nın davetlisi olarak, eşleriyle birlikte katılım sağladı.

Denizli'nin sanayi potansiyelini, yatırım ortamını ve kültürel zenginliklerini uluslararası arenada tanıtmak için ikili iş birliği kanallarını güçlendirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Kasapoğlu “İtalya, Türkiye'nin önemli ticaret ortaklarından biri. Çok sayıda davetlinin katıldığı bu gece, İtalya ile ticari ilişkilerimizin gelişimi ve sektörel bilgi paylaşımı açısından değerli bir fırsat sundu. İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası'nın 30. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, nazik davetleri ve misafirperverlikleri için Başkan Pietro Alba’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon