Şafak KARATAŞ

Şafak KARATAŞ

5 Yazı

DURMAK YOK YOLA DEVAM

​​​​Süper ligde kötü bir sezon geçiren Denizlispor’umuz kendi sahasında aldığı Yeni Malatyaspor galibiyeti ile ligin alt sıralarından kurtulamasa da takımın moral ve motivasyonu açısından biraz nefes aldı.

Mücadele gücü yüksek bir futbol ortaya koyan ve bunun karşılığını da galip gelerek alan yeşil siyahlılar ligde kalma umutlarını devam ettirdi. Hafta içi yapılan idmanlarda motivasyonu yüksek ve istekli görünen Horozlar gözünü deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçına çevirmiş durumda.

Mutlak 3 puan parolasıyla maça çıkacak olan Denizlispor’umuzda sakatlığı bulunan Fabiano Leismann ile sarı kart cezalısı olan Muris Mesanovic ve Radoslaw Murawski  forma giyemeyecek. Geçen hafta kart cezalı olan Angelo Sagal’ın ise ilk 11 de yerini alması bekleniyor.


Sezon başından beri suların bir türlü durulmadığı Denizlispor’umuzda kırgınlıkların ve kızgınlıkların sezon sonuna kadar ötelenerek camianın birlik içinde olmasının takımın performansına katkı sağlayacağını belirtmek isterim.

Gerek Süper Ligde, gerek 1. Ligde defalarca düşmemeye oynamış bir camia olarak bu cenderenin içinden çıkarak Süper Ligde yolumuza devam edeceğimiz inancını taşıyorum.
Son olarak takımımıza Gaziantep FK maçında başarılar diliyorum.

Zafer inananlarındır. DEVAMMM
 
fixed-whatsapp-icon