Şafak KARATAŞ

Şafak KARATAŞ

5 Yazı

DENİZLİSPOR’UMUZDA SON GELİŞMELER

2020-2021 sezonunda 21 takımla oynanacak olan Süper Ligde takımlar tüm hızla çalışmalarına devam ediyor. Ligin ikinci yarısında özellikle de pandemi sonrası hatalı teknik direktör seçimleriyle büyük düşüş yaşayan Denizlispor ilk olarak Teknik Direktör Robert Prosinećki ile anlaşarak yeni sezon hazırlıklarına başladı.
Ligin mali açıdan en az borçlu takımlarından biri olan Denizlispor önümüzdeki sezon sıkıntı yaşamamak adına transfer konusunda ince eleyip sık dokuyor.
Özellikle yaz transfer döneminde çok acele etmenin çok doğru olmadığı düşüncesindeyim.
Özellikle pandemi sonrası düşen gelirlerle birlikte futbolcu ücret piyasasının hem dünyada hem ülkemizde eskisi gibi olamayacağını çok net bir şekilde görmek gerekiyor.
Bu dönemde önemli olan isim yapmış tanınan oyuncuları transfer etmek değil, Murawski ve Bergdich gibi kimsenin tanımadığı ama takıma katkı sağlayacak oyuncuları getirebilmektir.
Önümüzdeki sezon kupa maçları hariç 40 maç oynanacağı düşünüldüğünde 28 kişilik kadroda tüm oyuncuların Süper Ligde oynayacak kapasitede olmasının önemini belirtmeden geçemeyeceğim.
Geçen sezon gerek kart cezaları, gerekse sakatlık nedeniyle birçok maçta bu ligin altında bir kadro yapısıyla mücadele etmek zorunda kalan Denizlispor’un bu sezon bu sorunu yaşamaması için sağlam adımlar atması gerekiyor .
Kulüpten gelen duyumlarıma göre transferin son gününe kadar oyuncu kovalayacak olan transfer ekibine bol şans ve başarılar diliyorum.
Umarım yeni sezonda ligin ses getiren takımlarından biri Denizlispor olur
Tekrar görüşmek dileğiyle…
fixed-whatsapp-icon