Rasim RASTA

Rasim RASTA

94 Yazı

(YAZI ÇAPKINI) ON BİNLER YASAKLI MOSSO VE ŞENİZ DOĞAN'I ALKIŞLADI!

**İKİNCİ TUR SEÇİME GİDERKEN DENİZLİ'DE ADETA "ON BİNLER'İN DÖNÜŞÜ KONSERİ" VARDI..



**Denizli ve CHP'li Başkan Şeniz Doğan AK Partili belediyelerce yasaklanan ve konserleri iptal edilen Melek Mosso'ya sahip çıktı.



Müziğe Denizli'de adım atan ünlü ve sevilen sanatçı Mosso’da Merkezefendi Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Konseri'nde 10 binlerin karşısına çıktı ve adeta meydanları yıktı geçti!



**Tanınmış müzik sanatçısı Melek Mosso Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında 3 Haziran 2022 tarihinde bir konser verecekti.



Ancak Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi tarafından yayınlanan ortak açıklama ile Melek Mosso'nun 'ahlaksızlığa özendirdiği' iddia edildi ve şarkıcı hedef gösterildi.



Bunun üzerine AK Partili Isparta Belediyesi Melek Mosso'nun Festival Konserini iptal etti.



**Ve Denizli kökenli sanatçı Mosso'yu Denizli'nin CHP'li Kadın Başkanı Şeniz Doğan ilk fırsatta kentte bir konser vermesi için davet etti.



19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı Melek Mosso Konseri 10 binleri meydanlara döktü.



Başkan Doğan'ın düzenlediği konseri izlemeye gelenlerin sayısı adeta siyasi parti liderlerinin katıldığı mitingleri geçti ve 10 binler akşam saatleri olmasına rağmen adeta meydana aktı.



**Konser için toplanan kitleler, Melek Mosso ve sanatçıya teşekkür eden Baskan Şeniz Doğan'ı çılgınca bir tezahüratla alkış yağmuruna tutarken, 10 binler; ellerindeki cep telefonlarının fenerlerini yakarak akşamın karanlığını adeta binlerce ateş böceğinin toplanarak oluşturduğu bir "gece gösterisiyle" aydınlattılar..



DETAYLAR 22 MAYIS PAZARTESİ BU KÖŞEDE...
fixed-whatsapp-icon