Rasim RASTA

Rasim RASTA

94 Yazı

(YAZI ÇAPKINI) ET TU, BRUTE (SEN DE Mİ MAZIOĞLU?)

**“AĞZINI, DİŞİNİ SÖKERİM” DEDİ, KİMİ KASTETTİ? “SEN DUR BOĞAZİÇİLİ TİLKİ!” SÖZÜ MUHATABIN KİMLİĞİNİ ELE VERDİ…



Merkezefendi Belediyesi’nin eski Ak Partili Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun Ak Partili Başkan Yardımcısı ve Merkezefendi Belediyesi AK Partili Meclis üyesi (halen) Ayhan Mazıoğlu, geçtiğimiz akşam kendisinden hiç beklenmeyen şaşırtıcı ve hatta “şok edici” bir sosyal medya paylaşımına imza attı.



Paylaşımında “Boğaziçilii o gece neredeydin?????? Cevapla millet bilsin seniiiiii!!!!!! Senin ağzını dişini sökecemmm. Dur Sen Tilki..” diyen Mazıoğlu Denizli siyasetini karıştırdı.



SEN DE Mİ MAZIOĞLU?
Ayhan Mazıoğlu’nun 2014-2019 yıllarında 5 yıl boyunca yardımcılığını yaptığı Merkezefendi eski Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu hedef aldığı iddia edilen bu paylaşım politik kulislerde “Sende mi Brütüs?” (Et tu, Brute?) yorumlarıyla karşılanırken, şimdi herkes merakla Ayhan Mazıoğlu’dan neden böyle bir çıkış geldiği sorusunun cevabını bekliyor.



Daha önce de bu köşede yer alan “2024 yerel seçimlerinin Ak Parti Denizi’nin potansiyel adayı” diye söz ettiğimiz Muhammet Subaşıoğlu ile ilgili bir yazımıza da yine Ayhan Mazıoğlu’dan bir yorum gelmiş ve “Yazıp havaya sokmayın bu adamı” kıvamında bir itiraz paylaşımı olmuştu.



“SENİN AĞZINI, DİŞİNİ SÖKECEM, BOĞAZİÇİLİ TİLKİ..”
“Boğaziçilii o gece neredeydin?????? Cevapla millet bilsin seniiiiii!!!!!! Senin ağzını dişini sökecemmm. Dur Sen Tilki..” İşte bu sosyal medya paylaşımı Merkezefendi Belediyesi’nin Boğaziçi Üniversitesi mezunu AK Partili eski Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yardımcısı Ayhan Mazıoğlu’na ait.



Yaklaşık 23 yıl birlikte çalışan ve adeta yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Subaşıoğlu-Mazıoğlu birlikteliğinin neden böyle birden çatırdadığı ve niye böyle kanlı bıçaklı (ağız diş sökmeli) oldukları ise hiç bilinmiyor. Sosyal medyadan Mazıoğlu’nun; “Boğaziçili, o gece neredeydin, ağzını dişini sökecem, Tilki” şeklindeki nitelendirmeleri ve suçlamalarının hedefi olduğu iddia edilen Subaşıoğlu ise sessizliğini koruyor.



BOĞAZİÇİ MEZUNU SUBAŞIOĞLU’NUN KISA ÖZGEÇMİŞİ
Muhammet Subaşıoğlu 30 Eylül 1972'de Denizli’de doğdu. İlköğrenimine Gümüşler Musa Kazım Manasır İlkokulunda başlayan Subaşıoğlu, eğitim-öğretim sürecini Tavas Lisesi (orta kısım) ve Denizli İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden 1995 yılında Onur Diploması ile mezun oldu. BURA Derneği (Boğaziçi University Reunion Assosiation) üyesi. 2001 yılından başkan seçildiği tarihe kadar Denizli’de Mali Müşavirlik ve arkadaşı Ayhan Mazıoğlu ile birlikte İletişim sektöründe ticaret ile iştigal etti. Aktif siyasete 2001 yılında Denizli AK Parti'de Kurucu Merkez İlçe Başkan Yardımcısı olarak başladı. 2009-2011 yılları arasında AK Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı-Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevini yürüttü. 30 Mart 2014 Seçimlerinde, Merkezefendi Belediye Başkanı seçilen Muhammet Subaşıoğlu, 2019 yılı 30 Mart’ına kadar bu görevi yürüttü. Şu anda AYNES Kayyım Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmakta olan Subaşıoğlu  iyi derecede ingilizce bilmektedir.

DENİZLİ AK PARTİ ADETA “KAYNAYAN KAZAN”
Öte yandan AK Parti Denizli örgütünde kulisler ve tartışmalar hiç durulmuyor. İl Başkanı Yücel Güngör’le ilgili politik iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Güngör’ün AK Parti Genel Merkezi tarafından “görevden alındığı veya her an alınabileceği” iddiaları son dönemde siyasi kulislerin adeta demirbaş haberi haline geldi.


 
fixed-whatsapp-icon