Rasim RASTA

Rasim RASTA

94 Yazı

(YAZI ÇAPKINI) ERDOĞAN 21 YILDA 38’İNCİ KEZ DENİZLİ’DE

**BAŞKAN ZOLAN “CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN HER ZİYARETİNDEN DENİZLİ KAZANÇLI ÇIKIYOR!”

14 Mayıs 2023’de yapılması neredeyse kesinleşen genel seçimler öncesi Denizli’de siyasi trafik ve hareketlilik artarken, 28 Ocak Cumartesi günü bir dizi açılış ve toplantılar için Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekleyen AK Parti teşkilatları ve AK Partili Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde tüm hazırlıklar tamamlandı. Bu Cumartesi gerçekleştirilecek Denizli ziyareti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’nin kuruluş süreci de dahil olmak üzere son 21 yılda kente gerçekleştireceği 38. ziyareti olacak. Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye gelişi 2022 yılında 2 kez ertelenmişti.



DENİZLİ AK PARTİ TAM KADRO HAZIR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Honaz Tünelinin de aralarında bulunduğu toplu açılış töreni için 28 Ocak’ta Denizli'ye geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumartesi günü saat 13.00’de 29 Ekim Bulvarı’nda toplu açılış törenini gerçekleştirecek ve düzenlenen mitingde halka hitap edecek.



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Yücel Güngör ile AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Cahit Özkan ve Nilgün Ök Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi ile ilgili hazırlıkları sürdürürken, hizmete girecek olan Honaz Tüneli’nin; İzmir, Aydın, Denizli, Antalya, Muğla, Uşak, Ankara güzergahında, önemli bir geçiş noktası olacağı da bildirildi.



HONAZ TÜNELİ İLE YOLLAR KISALACAK,
İÇME SUYU 50 YIL SORUN OLMAYACAK
2 bin 600 metre uzunluğundaki Honaz Tüneli’nin yapım çalışmaları Denizli'nin Cankurtaran Mevkiinde 2011 yılında başlamıştı. Denizli’de şehir içi trafiğini de rahatlatacak tünel sayesinde şehirlerarası seyahat süresi de 28 dakikadan 9 dakikaya inecek. Ayrıca aynı toplu açılışta kent merkezinin 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılanması için Akbaş Barajı’nın ardından hayata geçirilen “Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisi”nin de toplu açılışını gerçekleştirecek.



ZOLAN “CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN
HER ZİYARETİNDE DENİZLİ KAZANIYOR!”
Bu arada Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretine bütün Denizli halkını davet etti. Başkan Zolan twitter mesajında, “Kıymetli hemşehrilerim, Denizli’mize yapılan hizmetlerin açılış coşkusunu şehrimizi onurlandıracak olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte bu Cumartesi günü saat; 13.00’te 29 Ekim Bulvarı’nda hep birlikte yaşayalım” dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her ziyaretinde Denizli’nin kazandığını vurgulayan Başkan Zolan, “Liderimizin, Cumhurbaşkanımızın şehrimize her gelişi Denizlimize güzellikler olarak geri dönüyor. Denizlimiz kazanıyor” dedi ve şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplu açılış töreninde Denizli’miz yine birbirinden güzel yatırımlarla buluşacak. Denizli’nin ilklerle tanışacağı Honaz Tüneli ve günlük 100 bin metreküp su artıma kapasitesi bulunan Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisimiz başta olmak üzere çok sayıda eserin açılışı yapılacak. Denizli’mize yapılan yatırım ve hizmetlerin açılışının mutluluğunu hep beraber yaşayalım istiyoruz. Bu mutluluğu birlikte yaşamak için tüm vatandaşlarımızı 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’na bekliyorum. Buradan aldığımız güç ve enerji ile gece gündüz şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah. Denizli’mize uzun yıllar hizmet edecek yatırımların şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
fixed-whatsapp-icon