Rasim RASTA

Rasim RASTA

94 Yazı

(YAZI ÇAPKINI) CHP DENİZLİ’NİN “GELECEĞİ” İŞTE BU FOTOĞRAFTA

**CHP DENİZLİ’NİN PATRONU ARTIK ŞENİZ DOĞAN! BU CHP’Lİ BELEDİYEDE ASGARİ ÜCRET NET 11.500 TL…

**Bu fotoğraf 2015 yılında çekildi. (Bu fotoğrafın 2015 sonları ile 2018 yılları arasında çekilmiş farklı versiyonları da var) Evet, bu fotoğrafta; “Şeniz Doğan, Ömer Naci Yağcı, Mehmet Boyar, Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ali Osman Horzum, Müjdat İlhan ve Bilal Duran” vardı. (Bu ekip fotoğrafında aslında genellikle eski baro başkanlarından Adil Demir de olur)



BU FOTOĞRAF CHP DENİZLİ’NİN GELECEĞİ
**Bu fotoğraf çekildiğinde; Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Şeniz Doğan daha Belediye Başkanı değildi. Bülent Nuri Çavuşoğlu CHP İl Başkanlığında ilk dönemini yaşıyordu. Ali Osman Horzum henüz ne CHP Merkezefendi İlçe Başkanı ne de Denizli İl Başkanı idi.



Yine bu fotoğraf çekildiğinde o dönemin Baro Başkanı Müjdat İlhan ise CHP Merkezefendi ilçe başkanı hiç değildi. Biz 2015’de o fotoğrafı çektiğimizde daha o zaman “İşte bu fotoğraf CHP Denizli’nin geleceği” demiştik. Peki, şimdi ne oldu? İşte bu fotoğraftan bu günlerin CHP Denizli’si çıktı. Hatta CHP Denizli’nin önümüzdeki 25 yılı.. Bir fotoğrafın anlattığı politik öykü ve kulisler bu hafta bu köşede. Sakın kaçırmayın!



CHP DENİZLİ’NİN PATRONU ARTIK ŞENİZ DOĞAN!
**CHP Merkezefendi ilçe başkanı 15 Aralık 2019’da O’nun desteklediği isim seçildi. CHP Denizli İl Başkanlığını 16 Subat 2020’de yine O’nun istediği isim kazandı. O il başkanı “vekil adaylığı” için istifa edince onun yerine gelen İl Başkanı da (4 Şubat 2023 tarihinde) gene O’nun istediği isim oldu.



CHP Merkezefendi’nin yeni İlçe Başkanı ise 18 Şubat’ta O’nun istediği isim olarak belirlendi. Tüm bu il ve ilçe başkanları da O’nun Mart 2019’da (Şeniz Doğan’ın) Merkezefendi Belediye Başkanı seçilmesi için canla başla çalıştılar ve varlarını yoklarını ortaya koydular. Eee, bu durumda CHP Denizli’nin Patronu kimdir sizce? Ayrıntılar yarın bu köşede…



BU CHP’Lİ BELEDİYEDE ASGARİ ÜCRET NET 11.500 TL
**Honaz Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde imzalar atıldı. Sözleşme ile çalışan işçiler adına ücretlere ve sosyal haklara artışlar yapıldı.



Honaz Belediyesi’nde 10 bin 340 lira olan en düşük çekirdek ücret, ikramiyeler dahil 11.500 TL’ye çıktı. Honaz’ın CHP’li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek imza attığı 10 bin 340 lira ana ücrete ek olarak verdiği 23 Nisan, 29 Ekim, 1 Mayıs, Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyeleri ile belediyesindeki en düşük (asgari) ücreti 11. 500 TL’ye çıkardı. “Alkışlar Yüksel Hocaya” başlıklı yazımızın ayrıntıları yarın bu köşede…


 
fixed-whatsapp-icon