Rasim RASTA

Rasim RASTA

94 Yazı

(YAZI ÇAPKINI) BAŞKAN ZOLAN’DAN İKİ FOTOĞRAF; “ACIPAYAM KAVUNU VE 80 DARBESİ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ilçe gezileri programında geçtiğimiz günlerde Acıpayam ve mahalleleri vardı.

Başkan Zolan Acıpayam Türkiye’nin ayakkabı ve kösele ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayan “ayakkabıcı kasaba” Yeşilyuva’da ayakkabı imalatçısı esnaf ve Kuyucak’ta kavun üreticileri ile bir araya geldi.



Zolan ünlü Acıpayam Kavunu’nu eline aldı ve kokladı, ardından olmuş mu diye tıkladı. Bu arada bir de elinde kavun fotoğraf çektirdi.



“12 EYLÜL’Ü UNUTMA, UNUTTURMA!”
Belediye Başkanı Osman Zolan yine geçtiğimiz hafta 12 Eylül’ün 42. yılında twitter hesabından bir “darbe kınaması mesajı” yayınladı.




Darbenin yıldönümünde net ve anlamlı bir mesaj veren veren Zolan kafalar kazınan ve unutulmayan bir darbe fotoğrafı da paylaştı. İşte bu “Kavun ve 12 Eylül’lü anekdotlar” bize rahmetli Cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel’in de sık sık anlattığı 12 Eylül fıkralarını hatırlattı. Detaylar bu köşede…



DENİZLİ’DEKİ İKİ CEMEVİ’Nİ
AK PARTİLİ BAŞKANLAR YAPTI!
Denizli’deki 4 Cemevi’nden 2’sini AK Partili Belediye Başkanları yaptı. Bu yıl sonuna kadar Denizli’de sosyal donatıları olan bir büyük Cemevi ve Kültür Merkezi’nin daha temeli atılacak. Pamukkale Güzelköy ve Acıpayam Yeniköy’deki Cemevleri’ni AK Partili Belediye Başkanları yapmıştı. Detaylar 22 Eylül Perşembe bu köşede.



BU DÜĞÜN “POLİTİKA ZİRVESİNE DÖNÜŞTÜ”
Eylül ayı genellikle “işe ve kışa dönüş” ayıdır ve iş dünyası için bir başlangıç özelliği taşır. Eylüller aynı zamanda politika için de parlamento tatilinin sona ereceği yeni yasama dönemine giriş ayıdır.




İşte tam da bu sürecin arefesinde Denizli’de bir düğün, adeta bir politika zirvesi ve politikacılar buluşmasına dönüştü. Peki; bu düğün kimin ya da kimlerin mutlu günüydü. Söz konusu isim AK Parti’nin adı en çok bilinen ve anılan eski il başkanı bir vekil olunca işte bir nikah ve düğün töreni de böylesine “katılımı bol, politik kulislerle dolu, coşkulu ve pırıltılı” olur.



CHP’Lİ İŞ İNSANI; CHP İL BAŞKANINI
CHP GENEL MERKEZİNE ŞİKAYET ETTİ
CHP’li tanınmış iş insanı CHP Denizli İl Başkanını CHP Genel Merkez Yöneticilerine şikayet etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile CHP Meclis Grup Başkan Vekili Engin Altaylı ile ayrı ayrı konuşan sosyal demokrat turizm yatırımcısı, sosyal medyadan “yaza ve işe hazırız” paylaşımı yapan il başkanı hakkında Ankara’da adeta negatif kulis yaptı.



**YENİ HALK KÜTÜPHANESİ
BAHAR’DA DENİZLİ’NİN HİZMETİNDE
 Bu haber ve kulis yazılarıyla ilgili tüm ayrıntılar bu Cuma’dan itibaren YAZI ÇAPKINI Rasim Rasta’nın köşesinde.. Bu yazılar kaçmaz…

fixed-whatsapp-icon