POLİTİKA

YILMAZ “HEDEF PAMUKKALE’DE 10 BİN YENİ ÜYE”

YILMAZ “HEDEF PAMUKKALE’DE 10 BİN YENİ ÜYE”
MHP Pamukkale İlçe Başkanlığına tekrar seçilerek güven tazeleyen ve çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdüren MHP Pamukkale İlçe Başkanı Avukat Mehmet Ali Yılmaz, 2021 yılına hızlı bir başlangıç yaptı. Yeni üye alımlarını hızlandıran Başkan Yılmaz “Hedefimiz Pamukkale İlçesi’nde en az 10 bin üyeye ulaşmak. Bunun için çalışmalarımızı hızlandırdık” dedi. 

ÖZEL HABER
Atandığı MHP Pamukkale İlçe Başkanlığı görevini yapılan kongrede seçilerek taçlandıran ve güven tazeleyen MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 2021 yılına hızlı bir giriş yaparak, önceliği üye sayısını arttırmaya verdi. Bu kapsamda yeni üye alımlarını hızlandıran Başkan Yılmaz, yeni yılın ilk iş gününde partide üye alımlarına bizzat kendisi start verdi. Yılın ilk iş gününde 50’ye yakın vatandaşı MHP’ye kazandırdıklarını söyleyen Yılmaz “Hedefimiz Pamukkale İlçesi’nde en az 10 bin üyeye ulaşmak. Bunun için çalışmalarımızı hızlandırdık” dedi. 

Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Genel Merkezin emrine amade olduğunu belirterek “MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve İl Başkanımız Cafer Birtürk ile uyumlu ve kollektif bir çalışma içindeyiz. MHP’nin vizyon ve misyonunu ortaya koymak ve anlatmak için yeni yılda yeni bir yola çıktık. Teşkilatımızı yeniliyoruz. Üye sayımızı arttıracağız. Ülkücü ve Milliyetçi Hareketi n bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Pamukkale İlçesi’ni hak ettiği yere çıkarmak için yeni yılla birlikte yeni projeler ürettiğini kaydeden MHP’li Yılmaz “Çiftçi ve köylü bir ailenin, kendini siyasete adamış bir babanın oğluyum. Gençliğimi Pamukkale’ye vakfetmek için buradayım. Beni böyle halkı da iyi bilir ve tanır. Bölgeye bir çivi fazla çakmak için yola çıktık ve bu yolda çalışıyoruz. İnsan odaklı bir siyaset anlayışım var. Pamukkale’yi Turizm Başkenti haline getirmek için elimden geleni yapacağım. Ovada meyvecilik yoğun. İhracatta var. Pamukkale Türkiye’nin küçük bir modeli gibi. Burada büyük bir hazine var. Üzerindeki tozu kaldırmak lazım. Çiftçiyim. Oradaki derdi, tasayı en iyi ben biliyorum” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon