POLİTİKA

GÜNGÖR, 2021 YILINA BABA OCAĞINDAN START VERDİ

GÜNGÖR, 2021 YILINA BABA OCAĞINDAN START VERDİ
AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, yeni yıla startı baba ocağından verdi. Ailesini Karşıyaka Mahallesi’ndeki doğduğu ve büyüdüğü evde ziyaret eden Başkan Güngör  “Yeni yıl yeni başlangıç. İlk ziyaretimi anne ve babama yaptım. Onların hayır duasını alarak başlıyoruz” dedi.

ÖZEL HABER
Geçen hafta atandığı AK Parti Denizli İl Başkanlığı görevine hızlı başlayan Yücel Güngör, yeni yılın  startını da baba ocağından verdi. Pamukkale İlçesi Karşıyaka Mahallesi’ndeki doğduğu ve büyüdüğü evde Babası Ali ve Annesi Nazile Güngör’ü ziyaret eden Başkan Güngör, sonrasında evin önünden çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayarak “Doğduğum Ev.. Doyduğum Şehir.. Güzel Denizlim sana Vefa borcum Çok.. Sana hizmetķâr olacağım..” ifadelerini kullandı.

Denizli Metropol’e açıklamada bulunan Başkan Güngör “Yeni yıl yeni başlangıç. İlk ziyaretimi anne ve babama yaptım. Onların hayır duasını alarak başlıyoruz. 2021 yılına startı verdik. Tüm partililerimizle birlikte sonuç alacağız. Daha çok koşturacağız. Samimiyet, gayret ve inancımızla çalışacağız. Hizmetlerimizi anlatacağız. 2023 yılı hedeflerimiz her zaman aynı. Türkiye’de ve Denizli’de oy oranımızı daha da arttırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz”  dedi.  

Yücel Güngör “Herkesi kucaklıyoruz. Telefonlarımız 7/24 açık. Umutluyum. 2023 seçimlerinde de en iyi başarıyı alacağız. Denizli’de Büyükşehirle birlikte 20 belediyeyi de kazanarak, 20’de 20 yapma hedefimiz var. Milletvekilliği seçiminde ise en iyi sonucu alacağız” dedi.  Güngör, Denizlilere seslendi ve “Denizlimiz çok daha iyi yerlere gelecek. Ben bu kentin çocuğuyum. Burada doğdum. Burada büyüdüm. Burada ekmek yedim. Artık Denizli’ye bir şeyler verme zamanı geldi. Ben Milletime, Devletime, Vatandaşlarıma ve Denizli’ye hizmet etmek istiyorum. İnşallah Denizli kazanacak” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon