EKONOMİ

YAZ GELİYOR, PLAJ GİYİMDE SEZON NASIL GEÇER?

YAZ GELİYOR, PLAJ GİYİMDE SEZON NASIL GEÇER?
Denizli’de 1999 yılından beri tekstil ihracatı yapan Gardenya Tekstil bünyesinde doğan plaj ve dış giyim markası Shikka, Türkiye’nin yanı sıra Fransa, İngiltere, Yunanistan, İtalya, Orta Doğu ve de Amerika’da satışlarını sürdürüyor. Sezon açılıyor. Shikka Markasının yaratıcısı Mukaddes Başkaya, yeni yaz sezonu öncesi Denizli Metropol’e sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Gardenya Tekstil’in Şirket Ortağı Mukaddes Başkaya, başta İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, İsviçre, İrlanda gibi ülkelere ev tekstili, dış giyim, pijama ve iç giyim gibi tekstil ürünleri ihraç ettiklerini belirtirken, yeni yaz sezon öncesi plaj giyimde sezonun nasıl geçeceği ile ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu.

MUKADDES BAŞKAYA'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Mukaddes Başkaya “İç piyasaya çalışıyorsanız, iç piyasada zor tabi. Çünkü iç piyasada Türk Lirası üzerinden satış yapıyorsunuz ve girdileriniz döviz. Kumaş, boya, baskı tamamen döviz üzerinden. Dolayısıyla iç piyasada bizi zorluyor. İhracat yapıyorsanız, ki önemli olan budur. Katma değer yaratıyorsanız ve ihraç edebiliyorsanız bu önemli. Tabi kendi markanızla ve kendi katma değer yarattığınız ürünlerle. İhracatta ümit vadediyor ve güzel. Yaz geliyor ve bizde ümitliyiz. Güzel satışlar yapacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon