ÇARDAK

VEKİL BÖLÜNMEZ VE BAŞKAN ZOLAN ÇARDAK BELEDİYESİ’NDE

VEKİL BÖLÜNMEZ VE BAŞKAN ZOLAN ÇARDAK BELEDİYESİ’NDE
Çardak Belediyesi önemli misafirlerini ağırladı. AK Parti İzmir Milletvekili, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak Belediyesi’ni ziyaret etti.

AK Parti İzmir Milletvekili, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak Belediyesi’ni ziyaret etti. Milletvekili Bölünmez ile Başkan Zolan’ı Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz ile Çardak Belediye Meclis Üyeleri ağırladı. Ziyarette Çardak İlçesi’nde devam eden projeler, belediye tarafından yürütülen çalışmalar ve yatırımlar hakkında istişarelerde bulunuldu.



Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “AK Parti İzmir Milletvekilimiz, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sn. Ceyda Bölünmez ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan'ı meclis üyelerimizle birlikte belediyemizde misafir ettik. İlçemizde devam eden projelerimiz, yürütülen çalışmalarımız ve yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Milletvekilimize ve Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon