POLİTİKA

CHP DENİZLİ’DE 98. YIL KUTLAMASI YAPACAK

CHP DENİZLİ’DE 98. YIL KUTLAMASI YAPACAK
Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Örgütü 98. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Valilik önünde yarın (9 Eylül Perşembe) saat 18.30’da tören düzenleyecek.

CHP 98. Kuruluş yıldönümünü tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de kutlayacak. Geçen yıl pandemi nedeniyle sade bir tören düzenlenmiş, temsili katılımın sağlandığı törende çelenk sunulmuştu. Bu yıl ise yeni normalleşme ile birlikte tören düzenleme kararı alındı. Tören saat 18.30’da başlayacak ve Denizli Valiliği önünde yapılacak. Törene İl Örgütü ve tüm ilçe örgütleri başkanları, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşların katılması bekleniyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “Yarın 2 önemli günü birlikte kutlayacağız. 9 Eylül İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşu ve Cumhuriyet Halk Partisinin Kuruluş yıldönümü. Toplumun her alanıyla barışık, birlik ve beraberlik ortamını sağlayacak, ülkemizin tüm sorunlarını çözecek tek parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Tüm vatandaşlarımızı Denizli Valiliği önündeki törenimize davet ediyorum" dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon