EKONOMİ

UĞURLU OTO CAM TÜRKİYE’DE KİMSEYİ CAMSIZ BIRAKMIYOR

UĞURLU OTO CAM TÜRKİYE’DE KİMSEYİ CAMSIZ BIRAKMIYOR
Metropol’e açıklamalarda bulunan Uğurlu Oto Cam Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Duman, Türkiye genelinde kurdukları sistemle 8 ayrı bölgede 650 bayiye her gün cam tedariki sağladıklarını belirterek, hem bayinin hem de vatandaşın memnun olduğunu söyledi. Duman, kimseyi camsız bırakmadıklarını ve mağdur etmediklerini açıkladı.

ÖZEL HABER
1971 yılında kurulan Uğurlu Glass Oto Camları, 33 ülkeye oto camları, endüstriyel camlar, mimari camlar ve yüksek ısıya dayanıklı muhtelif tencere kapak camları üzerine ihracat yapan bir firma. Firma Denizli Organize Sanayi Bölgesinde 3 fabrika alanı ve 1 depolama alanı, ülkede ise 8 Bölge Müdürlüğü ve 650 bayisiyle hizmetlerini sürdürüyor.

İRFAN DUMAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Metropol’e açıklamalarda bulunan Uğurlu Oto Cam Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Duman, Samsun, Diyarbakır, Konya, Adana, İstanbul, İzmir ve Denizli’de bulunan Uğurlu Oto Cam depoları vasıtasıyla ülkede kimseyi camsız bırakmadıklarını söyledi. İrfan Duman “Biz önce Türkiye’de 8 bölgede depolarımızı kurduk. Bu depolarda her çeşit camımız var. TIR Denizli’den yükleniyor ve depolara gidiyor. Depolar 150 km çapındaki iş ortaklarımız olan cam firmalarına her gün uğruyor. Ben bu sistemi araştırdım ve bu sistemi kurdum. Hizmeti cam firmalarının ayağına kadar her gün götürüyoruz. Türkiye çapındaki 8 depomuzdan ülke çapındaki 650 perakende camcıya her gün gidiyoruz. Her gün müşterimizin yanındayız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon