EKONOMİ

“TÜRKİYE’DE DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ GİBİSİ YOK”

“TÜRKİYE’DE DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ GİBİSİ YOK”
Denizli’de tekstil sektörünün duayen isimlerinden Erteks Kadife Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Ertuğrul’dan Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ne övgü dolu sözler. Ertuğrul, birçok organize sanayi bölgesini gezdiğini, ama Denizli OSB gibisini görmediğini Denizli Metropol ekranında  söyledi.

ÖZEL HABER
Duayen iş insanı Erteks Kadife Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Ertuğrul, Denizli Metropol ekranında iş ve özel hayatından kesitler anlattı. Mesleğe nasıl başladığından, bugünlere nasıl geldiğine kadar birçok konuda tecrübelerini aktaran İş insanı Ertuğrul, fabrikasının bulunduğu Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ne övgü dolu sözler sarf etti. Ertuğrul birçok OSB gezdiğini ama Denizli OSB gibisinin olmadığını aktardı.



Cemal Ertuğrul “Ben birçok Organize dolaştım, Denizli Organize Sanayi Bölgesi gibisini görmedim. Bizimkisi altın, pırlanta gibi. Burada girdiğin yer de çıktığın yerde belli. Ben Antep OSB’yi dolaştım, neresi birinci organize, neresi ikinci organize belli değil. Düzen, intizam yok. Giren çıkanda belli değil. Denizli Organize öyle değil. Çok organize bir OSB’miz var. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Avrupa’daki yatırımları görüp, ona göre yapılmış bir Organize Sanayimiz var. Yeni bir otel yapılıyor şimdi. Altına iş yerleri yapılacak. Orada herkesin bir işyeri olmalı. Fabrikaların ürünleri tanıtılmalı. Alıcı oraya buraya gitmeyecek. Organizeye gelecek otele ve işini görüp gidecek. Mükemmel bir olay bence” dedi.  

CEMAL ERTUĞRUL’UN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon