EKONOMİ

TÜGEM DENİZLİ’DEN EĞİTİM VE NETWORK ETKİNLİĞİ

TÜGEM DENİZLİ’DEN EĞİTİM VE NETWORK ETKİNLİĞİ
Kısa adı TÜGEM olan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Denizli Şubesi, üyelerine yönelik eğitim ve network etkinliği gerçekleştirdi. İlki yapılan etkinliğin her ay tekrarlanacağı açıklandı.

Ülke çapında hizmet veren ve kısa adı TÜGEM olan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği’nin Denizli Şubesi, Denizli’deki üyelerine yönelik eğitim ve network etkinliği gerçekleştirdi. Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, TÜGEM Denizli Şube Başkanı Volkan Yiğit ile TÜGEM Denizli üyeleri katıldı. Eğitim ve Network etkinliğinin öncesinde Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, TÜGEM Denizli Şube Başkanı Volkan Yiğit ve Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, katılımcılara seslendi. Daha sonra ise TÜGEM Üyesi Tolga Merpez, etkinliğe katılanlara arsa ve arazi satışı üzerine eğitim verdi.



TÜGEM Denizli Etkinlik Komitesi Başkanı Emre Kalfa Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “TÜGEM Denizli olarak, mesleğimizin daha nitelikli ve saygın yapılabilmesi adına planladığımız etkinliklerden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Etkinlikte TÜGEM’in amaçlarını ve çalışmalarını üyelerimizle paylaştık. Bu ilk etkinliğimiz oldu. Bu tür eğitim ve network etkinliklerini her ay yapacağız. Ben bizi yalnız bırakmayan başta Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan ve Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan ile tüm TÜGEM üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon