EKONOMİ

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU DENİZLİ’Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU DENİZLİ’Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ
Bir dizi açılış ve programa katılmak için Bitlis’te olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmada Denizli’yi örnek gösterdi.

Muş’tan Bitlis’e gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ilk olarak Ahlat Selçuklu Mezarlığı, Ahlat Müzesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve 1071 Sultan Alparslan Otağını gezdi. Ardından Tatvan’a geçen Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler, Tatvan Kültür Merkezinde düzenlenen plaket törenine katıldı.



Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmada Denizli’yi örnek gösterdi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise ticarette zengin olmanın yolunun ticaret ve sanayiden geçtiğini belirterek, “TATSO’nun 50. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle burada bulunmaktan şeref duyuyorum. Burada gördüğüm çok güzel bir tablo var. Bundan gururlandım. Bütün Türkiye’yi gezen bir kardeşiniz olarak söylüyorum, markalaşan şehirlerde birlik beraberlik var. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde rahmet bereket oluyor. Bunu yapan iller hep marka şehirler oluyor. Bunu Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya ve Denizli’de görürsünüz. Bunu yapan şehirler markalaşıyor. Tatvan tek yürek, tek bilek olmuş. Gelişmeye kenetlenmiş. Bir yerde birlik varsa kesinlikle sırtınız yere gelmez” diye konuştu.
İHA .

İHA .

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon