POLİTİKA

MHP PAMUKKALE İLÇE TEŞKİLATI'NDAN AŞURE HAYRI

MHP PAMUKKALE İLÇE TEŞKİLATI'NDAN AŞURE HAYRI
Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale gelen aşure hayrı, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz öncülüğünde Çınar Yeni Camii önünde gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale gelen aşure hayrı Çınar Yeni Camii önünde gerçekleştirildi. Etkinliğe partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.



Aşure hayrına MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer, muhtarlar, STK temsilcileri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

MEHMET ALİ YILMAZ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...



Aşure hayrının önemine değinen Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Yılmaz “Hepimizin kardeşliğine, birliğine, dirliğine vesile olmasını diliyorum. Halkımızla kucaklaşma adına aşure hayrını gerçekleştirdik. Bu zor günleri geride bırakıp, bolluk bereketin bol olduğu yıllar yaşamamızı temenni ediyorum. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i minnetle yad ediyoruz. MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ilkeli, kararlı duruşuyla siyasal hayatımıza devam ediyoruz. Genel Başkanımızın ve genel merkezimizin her zaman emrine amadeyiz. Ülkücü ve Milliyetçi hareket dün olduğu gibi bugün de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her zaman bekasının teminatıdır” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon