YAŞAM-GÜNCEL

TAVAS’TA ORMAN YANGINI

TAVAS’TA ORMAN YANGINI
Dün Buldan’da çıkan yangının ardından bugün bir yangın haberi de Tavas’tan geldi. Tavas’ın Çakıroluk mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktığı öğrenildi. Bölgeye ekiplerin sevk edildiği bildirildi.

Yurt çapında yangın haberleri ile sarsılan Denizlililer iki gündür gelen yangın haberleri ile tabiri caizse diken üzerinde. Dün Buldan’da çıkan ve söndürülen yangının ardından bugün de saat 16.30 civarı Denizli’nin Tavas İlçesi’nin Çakıroluk mevkiindeki ormanlık bölgede yangın çıktığı öğrenildi.



Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler sevk edildi. Ekipler yangına müdahaleye başlarken, bölgede yaşayan vatandaşların da ekiplere destek verdiği öğrenildi. 



Öte yandan yangının çıkardığı yoğun duman Denizli kent merkezinden bile görünüyor. Kara dumanı gören vatandaşlar önce Seyir Tepesi yanıyor zannetti. Basın kuruluşlarını arayan ya da sosyal medyada paylaşım yapan vatandaşlar daha sonra bu kez Tavas'tan paylaşımlar yapmaya başladılar...


HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon