SPOR

PAMUKKALE SAĞIRLAR SPOR KULÜBÜ BAŞARILARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

PAMUKKALE SAĞIRLAR SPOR KULÜBÜ BAŞARILARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Hem takım, hem de bireysel sporcularının başarıları ile Denizli’nin ismini duyuran Pamukkale Sağırlar Spor Kulübü, iki Türkiye 3.lüğü kazandığı yakın dönemin ardından, şimdi de sporcularını Fransa ve Litvanya’da düzenlenecek şampiyonalar için hazırlıyor…

Pamukkale Sağırlar Spor Kulübü son dönemde kazandığı başarılarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz Haziran ayında Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye İşitme Engelliler Şampiyonası’nda Pamukkale Sağırlar Spor Kulübü, judo ve badminton alanlarında yarıştı.



Kulüp olarak ilk defa badminton müsabakalarına katılan Pamukkale Sağırlar Spor Kulübü, uzun süren hazırlıklar ve antrenmanların semeresini görerek, şampiyonada çift bayanlarda Türkiye üçüncülüğünü kazandı.



Yine Haziran ayı içinde Balıkesir’de gerçekleştirilen şampiyonada bu kez kulüp olarak oryantiring alanında yarışan Pamukkale Sağırlar Spor Kulübü, bu kez bayanlarda Aylin Kara ve erkeklerde ise Mehmet Ali Kara ile ayrı ayrı olmak üzere Türkiye 3.ncüsü oldu.



Pamukkale Sağırlar Spor Kulübü sporcuları Gonca ve Dilek, Ekim ayında judo branşında Fransa’da düzenlenecek şampiyona için 26 Temmuz tarihinde Konya’da kampa katılırken, sporculardan Aylin Kara’nın bayanlarda Eylül ayında Litvanya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edeceği öğrenildi.



Pamukkale Sağırlar Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada “İsmini ilimizin doğal güzelliği Pamukkale’den alan Pamukkale Sağırlar Spor Kulübümüz yıllardır engelli sporcuları kötü alışkanlıklardan arındırarak spor kültürünü sağır toplumunun tüm kademesine yayarak bünyesine katmakta ve ulusal ve uluslararası platformlarda takım ve bireysel bir çok spor dallarında ilimizi en iyi şekilde temsil etmektedir ve temsil etmeye devam edecektir” denildi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon