EKONOMİ

TAHIL KORİDORU GIDA FİYATLARINI NE KADAR ETKİLEDİ? DÜŞÜŞ VAR MI?

TAHIL KORİDORU GIDA FİYATLARINI NE KADAR ETKİLEDİ?  DÜŞÜŞ VAR MI?

Tahıl koridoru Türkiye’deki gıda fiyatlarını ne kadar etkiledi? Başta un olmak üzere fiyatlarda düşüş var mı? Artış hızı frenlendi mi? Kömürcü Ekmek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aracı açıkladı…

ÖZEL RÖPORTAJ

Kömürcü Ekmek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aracı, Metropol TV’ye yaptığı açıklamada; Tahıl koridoru Türkiye’deki gıda fiyatlarını ne kadar etkiledi? Başta un olmak üzere fiyatlarda düşüş var mı? Artış hızı frenlendi mi? konularına açıklık getirdi.


HASAN ARACI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ....
 

Aracı “Tahıl Koridoru ile ilgili Cumhurbaşkanımızın çok büyük emekleri var. Biz gıdacılar olarak Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu müdahale ile un fiyatlarındaki artış hızı tamamen kesildi. Diğer maliyetlerimizde ufak tefek artışlar olsa da, ana temel hammaddemiz un olduğu için şu an fiyatlar stabil gidiyor. Bu dönem sanırım böyle devam edecek. Başta akaryakıt ve doğal gaz olmak üzere, dünyadaki genel konjonktürdeki sıkıntılarla birlikte gelen artışlar bizi birazcık etkileyebilir. Ama geçen dönemdeki gibi hızlı bir artış yaşanmayacağına inanıyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon