EKONOMİ

ÇETİN GRUP’TAN YENİ İŞ KOLU VE YENİ YATIRIM

ÇETİN GRUP’TAN YENİ İŞ KOLU VE YENİ YATIRIM

Denizli ve ülke ekonomisine inşaat ve beton başta olmak üzere birçok iş kolu ile katkı sağlayan Çetin Grup, yeni bir iş kolunu, yeni yatırımlarıyla bünyesine kattı. Nedir bu iş kolu ve yeni yatırımlar ne? Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, hedeflerini anlattı.

ÖZEL RÖPORTAJ

30 yılı aşkın süredir Denizli ve ülke ekonomisine inşaat ve beton başta olmak üzere birçok iş kolu ile katkı sağlayan Çetin Grup, yeni bir iş kolunu daha bünyesine kattı. Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, Metropol TV’ye Türk ekonomisine büyük katkı sağlayacak yeni iş kolu ve yatırımları ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.


ALİ ÇETİN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
 

Ali Çetin “Ticaretimiz devam ediyor. Yeni iş kolumuz olarak Türkiye’ye ithal kömür ithal ediyoruz. Bu iş kolumuza geçen yıl 11. ayda başladık. Savaş nedeniyle biraz aksama olmasına rağmen belirli bir düzene oturdu. Gemilerimiz geliyor ve Türk sanayisine hizmet veriyoruz. Bizde yeni bir iş koluna hizmet vermekten dolayı mutluyuz. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Herkes nasibini yer. Biz her zaman yaptığımız işi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Bu yeni iş kolumuzda da kömür sektörümüzde de iddialı olmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon