EKONOMİ

BU GÖREVE TALİP OLMAK YÜREK İSTER

BU GÖREVE TALİP OLMAK YÜREK İSTER

Denizli Sanayi Odası seçimleri ile ilgili düşünceleri özellikle sanayiciler tarafından merak edilen Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu’ndan açıklama: “Bu göreve talip olmak yürek ister” “Kim seçilirse seçilsin, asıl Denizli kazanacak”

ÖZEL RÖPORTAJ

Denizli Milletvekili Şahin Tin’in oğlu Batuhan Tin, Denizlili İş İnsanı Hulusi Işık’ın kızı Gamze Işık ile Kayalar Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün ve nikah töreniyle dünya evine girdi. Nikah törenine katılan Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu Denizli Sanayi Odası seçimleri ile ilgili Metropol’e özel açıklamalarda bulundu.

HÜSEYİN MEMİŞOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
 

Memişoğlu “Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı olarak hangi arkadaşımız kazanırsa onunla beraber çalışırız. Özelde gelecek olursak, ikisi de birbirinden değerli iki arkadaşımız. İkisi de hizmet için göreve talip oldular. Ekipler oluşturdular. Önce meclise girmek gerekiyor. Sanayiciler hangi arkadaşlarımızın kendilerini temsil etmesini istiyorlarsa onu seçecekler. O meclise gelen temsilciler kendi başkanlarını seçecekler. Ben hangi arkadaşımız seçilirse seçilsin Denizli’nin kazanacağını düşünüyorum. Yolları açık olsun. Bu göreve talip olmak yürek ister. İkisi de talip oldu. İkisini de tebrik ediyorum. Hayırlı olsun…” diye konuştu.

 

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon