EKONOMİ

DENİZLİ’Yİ HANGİ ALANDA MERKEZ HALİNE GETİRECEKLER?

DENİZLİ’Yİ HANGİ ALANDA MERKEZ HALİNE GETİRECEKLER?

SIOS Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaygın, yeni şirket ve yazılımı ile ilgili açıklamada bulundu. Kaygın, hangi alanda Denizli’yi bir merkez haline getirecek? Tüm ülke yaygın ağ nasıl sağlanacak? Kaygın açıkladı…

ÖZEL RÖPORTAJ

Denizli’yi bir merkez haline getireceğiz” bu sözler SIOS Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaygın’a ait. Kaygın, yeni şirket ve yazılımı ile ilgili açıklamada bulundu. Kaygın, hangi alanda Denizli’yi bir merkez haline getirecek? Tüm ülke yaygın ağ nasıl sağlanacak? Kaygın Metropol’e konuştu….


MUSTAFA KAYGIN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
 

Kaygın “Yıllardır bu sektörün içinde çok çeşitli programlarla haşır neşir olduk. Zaman içinde dijitalleşme ile birlikte çok hızlı bir gelişme oldu. Bunları en iyi şekilde yapanlardan biri de Workcube… Bugün bir işletmenin 35 farklı konuda yazılıma ihtiyacı var. Workcube bu yazılımların 32 tanesini bünyesinde bulunduruyor.. Workcube yüzde yüz yerli ve milli. 5 binden fazla şirket işlerini daha iyi yönetmek için Workcube ürünlerini kullanıyor. Bu bölgede yoktu. Uluslararası ve Ege Bölgesi dışında aktif kullanılıyordu. Denizli merkezli olmak üzere başladık. Genç bir ekibiz. Önümüzdeki günlerde tüm ülkede yaygınlaştıracağız. Amacımız Denizli’yi bu alanda bir merkez haline getirmek. Yıllardır Denizli’ye katma değer sağlamak için çalışıyordum. İnşallah başarılı olacağız” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon