EKONOMİ

SAAT 03.45’TEKİ DENİZLİ - İSTANBUL SEFERİ SIKINTILI, ÇÖZECEĞİZ

SAAT 03.45’TEKİ DENİZLİ - İSTANBUL SEFERİ SIKINTILI, ÇÖZECEĞİZ
Azlığı ve sefer saatleri ile her dönem sıkıntılı olan Denizli uçuşları, THY’nin yakın zamanda uygulamaya aldığı saat 03.45 Denizli  - İstanbul uçuş saati ile bir kez daha gündeme geldi. AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Metropol Gündemi programında Denizli İstanbul uçuşlarına eklenen gece 03:45 saatli sefer sayısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Denizli’nin Çardak Havalimanı uçuşları son dönemde yine sıkıntı yaratıyor. Sefer sayılarının azlığı, sadece İstanbul’a uçuş olması, uçuş saatlerinin uygunsuzluğu ile dikkat çeken Denizli uçuşları son alınan kararla yine gündem oldu. THY, aldığı yeni bir kararla saat 03.45’e Denizli  - İstanbul seferi koydu. AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök Metropol Gündemi programında Denizli İstanbul uçuşlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

NİLGÜN ÖK'ÜN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Ök “Gerçekten Denizli; Türk Hava Yolları ile sefer sayısında sıkıntı yaşıyordu. Tabi ki gelen taleplerle ek sefer oldu. Gece 03:45’e İstanbul seferi koyuldu. Ancak bu saat sıkıntılı bir saat. Ek bir sefer konulabilir. Normalde sabah 08:35’de de İstanbul’a bir sefer mevcut. Zaman içerisinde bizlerde araya gireceğiz. Havayolu şirketi de bu saatteki seferden memnun kalmayınca iyileştirmeye gidecektir. Sabah 06:00 gibi olabilir aslında sefer saati. Benimde bu konularda oldukça görüşmelerim oldu. Zaman içerisinde bu sorun çözülecektir” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon