EKONOMİ

RAHMETLİ NEVZAT ÖZEL’İ BİR KEZ DAHA ANDIK, DUALAR GÖNDERDİK

RAHMETLİ NEVZAT ÖZEL’İ BİR KEZ DAHA ANDIK, DUALAR GÖNDERDİK
Babadağ ilçesinde Atatürk İlkokulu’nun geleneksel iftar etkinliği yapıldı. Yıllardır Nesa Tekstil’in sponsorluğunda yapılan iftar etkinliğinde başlangıcına vesile olan Rahmetli Duayen İş İnsanı Nevzat Özel, iftarda bir kez daha anıldı. Nevzat Özel’in Damadı, İş İnsanı Gürsel Özdemir “Rahmetli Kayınpederim Nevzat Özel’i bir kez daha andık. Kendisi için dualar ettik” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Babadağ ilçesinde Atatürk İlkokulu’nda yıllardır her sene yapılan iftar etkinliği bu sene de yapıldı. Pandemi nedeniyle iki senedir yapılamayan etkinliğin bu sene 20.’si düzenlendi. 20. Geleneksel İftar Etkinliği’nin sponsorluğunu yine Nesa Tekstil üstlendi. Bu etkinliğin başlangıcına vesile olan Rahmetli Duayen İş İnsanı Nevzat Özel, iftarda bir kez daha anıldı.

GÜRSEL ÖZDEMİR'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ....


Denizli Sanayi Odası Meclis Üyesi ve ABC Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Özdemir, Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “Rahmetli Kayınpederim Nevzat Özel’in Atatürk İlkokulu’nda geleneksel olarak yıllardır yapılan bir iftar yemeğiydi. İki yıldır pandemi nedeniyle yapılamıyordu. Gerçekleştirmekten mutluyuz. Rahmetli Kayınpederim Nevzat Özel’i bir kez daha andık. Dua ettik. Nevzat Özel’le, Kayınpederim ile 1982 yılında eşimle nişanlandığımda tanıştım. Daha önce de tanışıyorduk. 40 yıl olmuş. İlişkilerimiz gayet iyiydi. Hastalık ve sonrasındaki rahatsızlık sonrası aramızdan ayrıldı. Çok üzgünüz. Ben babamı da, kayınpederimi de kaybettim. Aramızdan ayrılan büyüklerimiz için bu tür etkinlikler yapıp, onları anıp, onlara birer Fatiha gönderebilirsek ne mutlu bize” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon