SAĞLIK

PAÜ HASTANELERİ’NİN YAKIN DÖNEM HEDEFİ NE?

PAÜ HASTANELERİ’NİN YAKIN DÖNEM HEDEFİ NE?
Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri, son üç yılda yaptığı atakla artık bölge değil, ulusal bir hastane olma yolunda ilerliyor. Son üç yılda 2,5 milyonun üzerinde vatandaşa hizmet veren PAÜ Hastaneleri’nin yakın dönem hedefi ne? Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan açıkladı.

ÖZEL HABER
Fiziki yapısı, sağlık, akademik ve idari kadrosu ile dikkat çeken Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri, son üç yılda yaptığı atakla artık bölge değil, ulusal bir hastane olma yolunda ilerliyor. Ortaya çıkan rakamlarda bunun en büyük göstergesi. Öyle ki Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri son üç yılda 2,5 milyonun üzerinde vatandaşa hizmet verirken, bunun çoğunluğunun çevre iller ile İstanbul ve Ankara gibi büyük metropollerde ikamet eden vatandaşlardan olması dikkat çekti…  Şimdilerde günlük bakılan hasta sayısının 7 binlere ulaşması da önemli bir ayrıntı…

Bu büyük başarının mimarlarından biri olan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Metropol’e açıklamalarda bulundu. Son üç yılda 2,5 milyonun üzerinde vatandaşa hizmet veren PAÜ Hastaneleri’nin yakın dönem hedefi ne? Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan açıkladı. Rektör Kutluhan “PAÜ Hastanelerimizde yurt dışı hastalarını çekecek bir merkez açıyor. Bu merkez kozmetolji - dermatoloji merkezi. Obezite cerrahisi için yeni amemiyathane açıyoruz. Endokrin bölümünün troid ile ilgili bir çalışması var. Klinik Araştırma Merkezi’ni açtık. Burası hepsinin üzerinde bir çalışma. Birçok koldan çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon