KÜLTÜR-SANAT-TURİZM

HÜSAMETTİN ATAMAN’DAN YENİ KİTAP: SERBEST FIRKA

HÜSAMETTİN ATAMAN’DAN YENİ KİTAP: SERBEST FIRKA
Yazdığı kitaplarda Denizli tarihine ışık tutan Mimar; Araştırmacı Tarih Yazarı Hüsamettin Ataman, yeni kitabı Serbest Fırka’yı tanıttı. Hüsamettin Ataman Mimarlar Odası Denizli Şubesi’ndeki kitap tanıtımı ve imza günü öncesi Metropol’e neden böyle bir kitap yazdığını anlattı.

Mimar; Araştırmacı Tarih Yazarı ve aynı zamanda Metropol TV’de Büyük Köy’den Metropol’e programını hazırlayıp sunan Hüsamettin Ataman, son yazdığı kitap Serbest Fırka’yı tanıttı… Aynı zamanda mimarlık mesleğini icra eden Hüsamettin Ataman’ın kitap tanıtımı ve imza günü Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nde gerçekleşirken, tanıtım etkinliğine mimarlar ve Denizlili tarih ve kitap severler yoğun ilgi gösterdi.

HÜSAMETTİN ATAMAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Hüsamettin Ataman Mimarlar kitap tanıtımı ve imza günü öncesi Metropol’e neden böyle bir kitap yazdığını anlattı. Ataman “Bir kentin kentleşmesi dediğimizde imar planları, yollar aklımıza gelmemeli. O kentte yaşayanların toplumsal ve ekonomik durumları, kentin gelişimi, gelenekleri ve görenekleri, siyasi tarihi hepsi birden kentleşmeyi aklımıza getiriyor. Denizli'nin geleceğine ışık tutmaya devam edeceğiz. Kitabımda 1930 seçimlerinde Denizli'de ortaya çıkan ilginç tabloya dikkat çektim. Kitaplarım ayrıca Metropol TV ekranlarında Büyük Köyden Metropol’e programımım da kaynağı olarak geçiyor” diye konuştu.
Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon