EKONOMİ

OTOMOTİV YAN SANAYİ SEKTÖRÜ YILIN İLK İKİ AYINI NASIL GEÇİRDİ?

OTOMOTİV YAN SANAYİ SEKTÖRÜ YILIN İLK İKİ AYINI NASIL GEÇİRDİ?
Otomotiv yan sanayi sektörünün Denizli’deki önemli firmalarından biri olan HD Kauçuk Sanayi’nin Ceo’su Ekrem Ateş, sektörün son durumunu değerlendirirken, neden depremzedeleri firmalarında istihdam etmek istediklerini açıkladı…

ÖZEL RÖPORTAJ
Otomotiv yan sanayi sektörü yılın ilk iki ayını nasıl geçirdi? 2023 yılının kalan aylarında sektörü ne bekliyor? Neden depremzedeleri HD Kauçuk’ta istihdam etmek istiyorlar? Bu sorulara yanıt HD Kauçuk Sanayi’nin Ceo’su Ekrem Ateş’ten geldi.

Ateş “2022 yılına göre sektörümüz 2023 yılına daha hızlı başladı. 2022 yılının son çeyreği yavaş geçmişti. Lojistik sektörü büyüme içinde. Otomotiv satışlarında ciddi satış artışı var. Otomotiv ağır vasıta araçlarda önceki yıllarda filolar değişiyordu, şimdi bakıma sokuyorlar. Bu da yedek parça satışını arttırdı.  Firma olarak 2022 yılına göre yılı daha iyi geçireceğiz, öngörümüz 2023 yılında yüzde 25 daha büyümek. Denizli’ye gelen depremzedelere iş imkanı sağlıyoruz. Bizim sektörde çalışmak isteyen arkadaşlarımıza firma olarak kapımız açık” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon