ACIPAYAM

BAŞKAN ŞEVKAN 2024’TE TEKRAR ADAY MI?

BAŞKAN ŞEVKAN 2024’TE TEKRAR ADAY MI?
2009 yılının Mart ayından bu yana Acıpayam’da Belediye Başkanlığı görevini yürüten Dr. Hulusi Şevkan, 2024’ye yapılması beklenen yerel seçimlerde yeniden aday olacak mı? Metropol’e özel açıkladı…

ÖZEL RÖPORTAJ
2009 yılının Mart ayında yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olan ve başkanlık bayrağını devralan Dr. Hulusi Şevkan, o dönemde partisiyle yaşadığı problemler nedeniyle önce bağımsız olarak yoluna devam etti. Daha sonra AK Parti kanadına geçen Başkan Şevkan, 2014 ve 2019 yıllarında yapılan yerel seçimlerde halktan güvenoyu alarak başkanlık görevini sürdürdü.

2009 yılından bu yana ilçede başkanlık görevini yürüten Başkan Şevkan, “2024’ye yapılması beklenen yerel seçimlerde yeniden aday olacak mısınız?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi: “Ben birinci dönemimde halkımın isteği üzerine; ‘Haydi ben de deneyeyim. Varım’ dedim. Halkım da ‘Madem varsın, gel’ dediler. İkinci dönemde hiç ‘Adayım’ demedim. Vatandaştan bekledim. Vatandaşlar, ‘Devam et’ dedi. Üçüncü dönemimde yine aynı şekilde hiçbir zaman, ‘Ben adayım, devam edeceğim, devam etmek istiyorum’ demedim. Yine halkım ‘Devam edeceksin’ dedi. Dördüncü dönemim için yani 2024 seçimleri için ise yine halkımın gözünün içine bakarım.”
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon