SPOR

NBA’Lİ YILDIZ MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’TE

NBA’Lİ YILDIZ MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’TE
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket çok önemli bir oyuncuyu kadrosuna kattı. 9 sezon boyunca NBA'de forma giyen skorer Ben Mc Lemore artık Merkezefendili…

Basketbol Süper Ligi'nde geçirdiği üç sezonun ardından dördüncü sezon için Play-Off ve Avrupa hedefi koyan Merkezefendi Basket, toplamda 9 sezon NBA takımlarında forma giyen tecrübeli oyuncu Ben Mc Lemore'u transfer etti. NBA'de 556 maçta forma giyen oyuncu geçen sezonu İspanya liginde geçirdi.

Kansas Üniversitesi mezunu olan ve 2013 NBA Draftı'nda Sacramento Kings tarafından 1. Tur 7. sıradan seçilen McLemore, 9 sezon boyunca NBA'de ter döktü. Mc Lemore 4 yıl Sacramento'da oynadıktan sonra Houston Rockets, Los Angeles Lakers ve Portland Trail Blazers formaları giydi, NBA kariyerini 9.0 sayı, 1.6 ribaund, 0.9 asistle tamamladı. Çin Ligi'nde Shandong Hi-Speed Kirin'de oynadıktan sonra Avrupa'ya gelen Amerikalı oyuncu AEK ve Río Breogán kadrolarında yer aldı. Geçtiğimiz sezon başında Yunanistan temsilcisi AEK ile anlaşan yıldız oyuncu, sezon ortasında İspanyol ekibi Rio Breogan'a transfer oldu ve burada 12.2 sayı, 2.6 ribaund ortalamalarıyla dikkat çekti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon