EKONOMİ

MUTLUYUZ, GURURLUYUZ

MUTLUYUZ, GURURLUYUZ
Denizli İhracatçılar Birliği, 2021 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde DENİB üzerinden imalatçı bazında ihracat yapan ilk 20 firma arasında birinci olan Seval Kablo Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Turgut, aldığı ödül sonrası Denizli Metropol’e konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Denizli İhracatçılar Birliği, 2021 yılında DENİB üzerinden imalatçı/ihracatçı bazında ihracat yapan ve sektörlerinde 1. olan DENİB üyesi 41 firmaya ödüllerini DENİB 2021 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde vererek, ihracatçı firmaları onurlandırdı.

ERSİN TURGUT'UN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


DENİB üzerinden imalatçı bazında ihracat yapan ilk 20 firma arasında birinci olan Seval Kablo törende ödülüne kavuştu. Ödülü Seval Kablo Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Turgut; Denizli Valisi Ali Fuat Atik, TİM Başkanı İsmail Gülle ve DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nun elinden alırken, Turgut, ödül takdimi sonrası Denizli Metropol’e açıklamalarda bulundu. Turgut “Çok mutluyum. Denizli ihracat birincisi ödülünü aldık. Geçen yılda almıştık. Takımım adına, Seval Kablo Ailesi adına aldım ödülü. İnşallah başarılarımızın devamı gelir. Denizli olarak ihracatçı firmalar olarak büyük bir ivme kazandık.  5 milyar Dolarlık bir hedef var. Emin adımlarla ilerliyoruz. Seval Kablo olarak bu hedef için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon