EKONOMİ

İHRACATA KATKIDA BULUNMAK BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞI

İHRACATA KATKIDA BULUNMAK BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞI
Baltalı Grup iştirakleri Deniz Tekstil ve Hürsan Havlu, Denizli İhracatçılar Birliği, 2021 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde DENİB üzerinden imalatçı bazında ihracat yapan ilk 20 firma arasında yer alarak ödül aldı. Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Baltalı, bu büyük başarıyla ilgili Denizli Metropol’e konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Denizli İhracatçılar Birliği, 2021 yılında DENİB üzerinden imalatçı/ihracatçı bazında ihracat yapan ve sektörlerinde 1. olan DENİB üyesi 41 firmaya ödüllerini DENİB 2021 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde vererek, ihracatçı firmaları onurlandırdı.

DENİZ BALTALI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Baltalı Grup iştirakleri Deniz Tekstil ve Hürsan Havlu, Denizli İhracatçılar Birliği, 2021 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde DENİB üzerinden imalatçı bazında ihracat yapan ilk 20 firma arasında yer alarak ödül aldı. Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Baltalı, bu büyük başarıyla ilgili Denizli Metropol’e konuştu. Deniz Baltalı “Denizli Tekstil ve Hürsan iki firmamızda ödül alıyor bu sene. 2020 yılından 2021 yılına geçerken, ihracatımızda Baltalı Grup olarak, tekstil sektöründe faaliyet gösteren Deniz Tekstil ve Hürsan olarak yüzde 26’lık bir büyüme gerçekleştirdik. Aynı şekilde bu büyüme tabi ki sektörümüzde de var. Denizli ihracatı da, tekstil ve diğer sektörlerde yaklaşık 4,5 milyar Dolarlık bir büyüme gerçekleştirdi. Bu hepimizin başarısı. Bende ekip olarak arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Deniz Tekstil ve Hürsan Ailesi’nde çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde biz bu ödülü aldık. Ülke ihracatı ve Denizli ihracatına katkıda bulunmak bizim için büyük bir gurur kaynağı. Ödül alan tüm firmaları tebrik ediyorum” dedi.    
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon