EKONOMİ

MÜSİAD DENİZLİ MÜSİAD EXPO’DA

MÜSİAD DENİZLİ MÜSİAD EXPO’DA
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı'nda üyelerini yalnız bırakmayan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün açıklamalarda bulundu. MÜSİAD EXPO’da hedef ne? Milli yerli üretim neden önemli? Kaç ülkeden katılım var? MÜSİAD’ın dünyada ve ülkede kaç şubesi var? MÜSİAD Yatırım hedefleri ne?

ÖZEL RÖPORTAJ
MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı'nda üyelerini yalnız bırakmayan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün fuar alanında Metropol TV’ye açıklamalarda bulundu.



Akgün “Fuarımız iki yılda bir düzenleniyor. 19. Kez Türkiye’nin en büyük karma fuarındayız. 50 ülkeden iş insanları burada. 5 milyar dolarlık bir hedefimiz var. Birebir toplantılar ve iş bağlantıları yapılıyor. Denizli şubesi üyelerimizde burada stant açtılar. Tanıştırıyoruz. Satış yapıyoruz. Fuarlar güzel oluyor. Fuarlara katılmak gerekiyor. Üretip satmak gerekiyor. Bunun için fuarlar önemli. İhracat hedefi için, milli ve yerli üretim için bu fuarlar çok önemli.  96 ülkede MÜSİAD Şubemiz var. 11 bin üyemiz var. MÜSİAD 2022 yılını yatırım yılı ilan etti. 40 milyar TL’lik hedefimiz var” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon