EKONOMİ

MÜSİAD EXPO’NUN ÖNEMİ VE ÖZELLİĞİ NE?

MÜSİAD EXPO’NUN ÖNEMİ VE ÖZELLİĞİ NE?
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı’na katılan Fatih Ferforje Yönetim Kurulu Başkanı Necip Filiz fuar alanında Metropol TV’ye açıklamalarda bulundu.  Fuara ne zamandır katılıyorlar? MÜSİAD EXPO’nun önemi ve özelliği ne? Dünyada kaç noktada MÜSİAD Temsilciliği var? MÜSİAD’ın gelişimini nasıl buluyor?

ÖZEL RÖPORTAJ
MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı’na katılan Fatih Ferforje Yönetim Kurulu Başkanı Necip Filiz fuar alanında Metropol TV’ye açıklamalarda bulundu.  



Filiz “Şirket olarak kurulduğu günden bu yana MÜSİAD EXPO’ya katılıyoruz. Burada birçok gönül coğrafyamızdaki ülkelerden birçok  dost ve  iş insanı ile tanışma fırsatı buluyoruz. MÜSİAD Denizli Şube Başkanımız bizi ziyaret etti, onur duyduk. Güzel geçiyor fuar. İnşallah tüm katılımcılara bol kazançlar dilmiyorum. MÜSİAD’ın  96 ülkede 124 noktada temsilciliği var.  Moskova’dan Nijerya’ya kadar.  MÜSİAD’ın gelişimi eşsiz. STK olarak müthiş bir organizasyonda bulunuyor. İş insanları arasındaki sosyal konuları da  konuşuyoruz. Uzun yıllardır MÜSİAD Üyesi olmaktan dolayı gurur duyuyorum” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon