MERKEZEFENDİ

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’İN YENİ SEZONDAKİ HEDEFİ NE?

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’İN YENİ SEZONDAKİ HEDEFİ NE?
Merkezefendi Belediyesi Basket Asbaşkanı Veli Tefenlili, yeni sezon hedeflerini Metropol’e anlattı.Transferler sürecek mi? Yeni sezon hazırlıkları ne zaman başlayacak? Nasıl bir takım kurulacak? İşte yanıtlar…

ÖZEL RÖPORTAJ
Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Basket’te Asbaşkan Veli Tefenlili, Denizli Metropol’e, yeni sezonla ilgili hedefleri anlattı.

VELİ TEFENLİLİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Tefenlili “Yeni sezonun çalışmalarına Mayıs ayı sonu ile birlikte başladık. İnşallah iyi güzel ve iddialı bir takım kuracağız. Taraftarlarımız rahat, güzel maçlar izleyecek ve keyifli bir sezon geçirecek. Yönetimimizle birlikte çalışmalarımız sürüyor. Yeni transferlerimiz var. Yeni sürpriz transferlerimiz olacak. Genç, başarılı, dinamik bir takım kuracağız ve gelecek sezonu iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Ağustos 15’de takımımızla ilgili yeni sezon hazırlıklarımıza başlayacağız.. 1 Eylül’de ise yeni sezon kamp sürecimiz başlayacak. Liglerin başlayacağı 1 Ekim’e kadar hazırlık maçlarımızla birlikte katılacağımız turnuvalarla lige hazır olacağız. Denizlililer basketbolu seviyor. Heyecanlı bir taraftarımız var. Bu yıl seyirci sayımızı daha da arttırmak için yeni localar dahil çalışmalarımız var. Güzel bir salonda, güzel seyredilebilir bir takım kuracağız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon