EKONOMİ

KUYUMCULAR ODASI BAŞKANI YILDIRIM’DAN YATIRIM TAVSİYESİ

KUYUMCULAR ODASI BAŞKANI YILDIRIM’DAN YATIRIM TAVSİYESİ
Denizli Sarraf ve Kuyumcular Odası Başkanı Yusuf Yıldırım, şimdilerde yaşanan ekonomideki hareketliliğe rağmen vatandaşlara yatırım tavsiyesinde bulundu. Yıldırım’ın işaret ettiği yatırım aracı ne? Haberimizde….

ÖZEL HABER
Denizli Metropol’de Metropol Gündemi programının canlı yayın konuğu Denizli Sarraf ve Kuyumcular Odası Başkanı Yusuf Yıldırım oldu. Yıldırım bugünlerde yaşanan ekonomideki hareketliliğe rağmen vatandaşlara yatırım tavsiyesinde bulundu.



Yıldırım “Altın 2022 yılında da yükselmeye devam edecek. Amerikan Merkez Bankası’nın alacağı karar önemli tabi ki. 2023’e ise bakmak lazım. 2023’de de düşüş beklemiyorum. Artış olacaktır. İnsanlar altına yatırım yapmalı. Yatırım yapmalarını tavsiye ediyorum. Döviz almasınlar, altın alsınlar. Altın güvenli yatırımdır. Kağıt yanar, kaybolur, altına bir şey olmaz. Dövizle iş yapanlar döviz alabilirler. Mesela ithalat yapanlar… Ama dövizle işi olmayan vatandaşlarımız altın almalılar. Eskiden sepet yapın, paranızın üçte birine altın alın derdim, şimdi yüzde 50’sini altına yatırın diyorum” diye konuştu.  

YUSUF YILDIRIM’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon