EKONOMİ

İŞ YAŞAMINDA KARARLAR ARTIK ANLIK ALINIYOR

İŞ YAŞAMINDA KARARLAR ARTIK ANLIK ALINIYOR
DEGİAD Yönetim Kurulu Üyesi genç iş insanı Hasan Ali Akıncı, son dönemde ekonomide yaşanan gelişmeler, nedeniyle iş yaşamında anlık karar verme aşamasında olduklarını belirterek “Orta ve uzun vadede almamız gereken kararları hemen bugün belki yarın alıyoruz. Bu da bir handikap oluşturuyor” dedi.

ÖZEL HABER
“Metropol Meydanı” programına Denizli Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Denizli Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan Urhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ekonomideki son gelişmeler, ihracat, döviz kuru istikrarsızlığı, iş dünyasının sorun ve beklentilerini ve DEGİAD’ın çalışmalarını anlattı. Denizli Genç İş İnsanları Derneği’nin yeni projelerinin de konuşulduğu programda gündeme dair önemli ve çarpıcı açıklamalar yapıldı. Programa DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, Başkan Yardımcısı Mehmet Erişkin, Genel Sekreter Emin Terzioğlu, Sayman Cevat Fahri Bermant, Yönetim Kurulu Üyeleri Sibel Aysu, Kemal Sözkesen, Halit Coza, Atıl Bozbıyık, Abdullah Tatar, Buğra Altuntaş, Hasan Ali Akıncı, Özer Erikoğlu, Nazife Demirkapı ve Emin Mert Turgut katıldı.



DEGİAD Yönetim Kurulu Üyesi genç iş insanı Hasan Ali Akıncı, son dönemde ekonomide yaşanan gelişmeler, nedeniyle iş yaşamında anlık karar verme aşamasında olduklarını belirterek “Orta ve uzun vadede almamız gereken kararları hemen bugün belki yarın alıyoruz. Bu da bir handikap oluşturuyor” dedi. Akıncı “Biz gençler olarak ne yapacağız bu önemli. Bugün biz ne yapıyoruz neler yapacağız bunları konuşmak lazım. Eskiden orta ve uzun vadede almamız gereken kararları artık çok kısa vadede hatta anlık alıyoruz. Araştırma ve çalışmalar yapamıyoruz. Gelişen dünyada müthiş bir bilgi kirliliği var. Sürekli bir telaş halindeyiz. Herkes bir şeyler paylaşıyor. Aldığımız kararları bugün ya da yarın hemen alıyoruz. Verimli bilgiyi doğru bilgiyi almak gerekiyor” diye konuştu. 

HASAN ALİ AKINCI’NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon