EKONOMİ

30 YILDIR SANAYİCİYİM, BÖYLE KRİZ GÖRMEDİM

30 YILDIR SANAYİCİYİM, BÖYLE KRİZ GÖRMEDİM
DENİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu, son dönemde yaşanan ekonomideki gelişmelerle ilgili konuşurken “30 yıldır sanayiciyim. Böyle bir kriz görmedim. Bu gördüğüm altıncı kriz. Ancak bu kez farklı. Dayanılacak gibi değil, sanayicinin işi gerçekten çok zor” diye konuştu.

ÖZEL HABER
“Metropol Meydanı” programının altıncı bölümüne Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu ve Tasarım Komitesi Üyeleri katıldı. Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve Yönetim Kurulu ile Tasarım Komitesi Üyeleri, ihracat rakorları ve ihracattaki son gelişmeleri, hammadde, emtia sorunlarını, DENİB DESİGN Tasarım Yarışması’nın yansımalarını bu programda anlattı. Programa DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DENİB Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Tasarım Yarışması Komite Başkanı Mukaddes Başkaya, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Süreyya Çalışkan, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Demirkan ve Tasarım Komitesi Üyesi Bekir Serdar Mutlubaş ile yine Tasarım Komitesi Üyesi Osman Nuri Kes katıldı.



Programda konuşan DENİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu, son dönemde yaşanan ekonomideki gelişmelerle ilgili konuşurken “30 yıldır sanayiciyim. Böyle bir kriz görmedim. Bu gördüğüm altıncı kriz. Ancak bu kez bu kriz farklı. Dövizdeki bu yükseliş dayanılacak gibi değil, sanayicinin işi gerçekten çok zor” diye konuştu. Erikoğlu “Ben 30 yıldır iş hayatındayım. Çok kriz gördüm. Bu altıncı krizim. Ben şahsen böylesine bir kriz görmedim. Kasımın başında Dolar neydi şimdi ne oldu? Çok uzağa gitmeyin, Cuma günü neydi. Yükseliş sürüyor. Bu dayanılır bir yükseliş değil. Sanayici olarak bu dönem işimiz gerçekten çok zor. Denizli sanayicisi birçok kriz gördü hepsinden çıktı. Böyle bir tecrübemiz var” diye konuştu.

SEDAT ERİKOĞLU’NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon