EKONOMİ

KOSGEB; DENİZLİ’DE GİRİŞİMCİLERİNİ SEÇİYOR

KOSGEB; DENİZLİ’DE GİRİŞİMCİLERİNİ SEÇİYOR
“KOSGEB Denizli’de Girişimcilerini Seçiyor” mottosuyla yola çıkan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Denizli İl Müdürlüğü Jüri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

KOSGEB Daire Başkanı Asım Türkmen, KOSGEB Denizli Müdürü Dr. Aziz Acar, Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp ile DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu’nun jüri olarak yer aldığı toplantıda, girişimciler projelerini ve iş fikirlerini jüri üyeleri ile paylaştı.

2024-2028 stratejileri doğrultusunda KOSGEB, Girişimci Destek Programı üst limitini 375 bin TL’den 2 milyon TL’ye çıkardı. 2024 yılı 2. Çağrı başvuruları, 1 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşti. Türkiye genelinde yapılan bütün projelerin puanlamaları tamamlandıktan sonra sıralama yapılacak.

İkinci çağrı döneminde Türkiye genelinde sıralamaya girecek girişimciler seçilip, destek almaya hak kazanacak. Denizli’den başvuran girişimciler, jürinin verdiği bu puanlarla Türkiye’deki başarılı girişimciler arasına girmeye çalışacak. Sıralamada yer alan girişimciler, 2 milyon TL üst limitli destek alacak.

KOSGEB, imalat yapan, teknoloji üreten, telekomünikasyon işletmelerinin başvurularını bekliyor. Son üç yıl içerisinde açılmış işletmeler, 3. çağrı döneminde başvurularını yapabilecek.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon