SAĞLIK

KIZILAY GENEL BAŞKANI DR. KEREM KINIK DENİZLİ’DE

KIZILAY GENEL BAŞKANI DR. KEREM KINIK DENİZLİ’DE
Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve beraberindeki heyet, Ege Bölge ziyaretleri kapsamında Denizli’ye geldi. Kızılay Denizli Şubesi’ni ziyaret eden Başkan Kınık, Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz ve Kızılay Denizli Şubesi Yönetim Kurulu’nu başarılı çalışmaları nedeniyle kutladı.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, bölge ziyaretlerini sürdürüyor. Kısa zamanda birçok ili ziyaret eden Başkan Kınık, 11. İl olarak bugün Denizli’ye geldi. Kızılay Denizli Şubesi’ni ziyaret eden Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’a Genel Sekreter Hüseyin Can, Yönetim Kurulu Üyeleri, Burak Ünver, Taha Arı, Sinan Demirci, Süleyman Gündüz ve Ömer Aksoy isimlerinden oluşan heyet eşlik etti.



Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve beraberindekileri Kızılay Denizli Şubesi önünde Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Kızılay Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri, Kızılay Gönüllüleri karşıladı.



Ziyarette konuşan Genel Başkan Kınık, Kızılay Denizli Şubesi çalışmalarından övgüyle bahsederken, Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz ile Yönetim Kurulu Üyelerine başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Başkan Kınık “Denizli Kızılay başarılı çalışmalarıyla örnek merkez bir ilimiz. Denizli ve ilçelerinde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyoruz. Bu konuda Denizli Şubemiz çok gayretli. Teşkilatımız 153 yıldır iyilik hareketini sürdürüyor. 18 ülke ve Türkiye’de çalışmalarımız devam ediyor. 27 milyon insana yardım ulaştırdık. Kan bağışı anlamında ise 2,5 milyon bağışçıdan 7 milyon insan ve 1500 hastaneye bağışlarımızı ulaştırdık. Denizli kan bağışçıları da takdire şayan” dedi. Sel ve orman yangınları gibi doğal afetlerde de yardıma koştuklarını dile getiren Başkan Kınık “O dönem çok yoğun çalıştık. 10 bin Kızılay Gönüllüsü sahadaydı. 160 noktada aşevi ve seyyar mutfaklarımızı kurduk” dedi.



Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık bir basın mensubunun “Kızılay Denizli Şubesi Şube Başkanı Adem Salih Deniz öncülüğünde, 2021 yılında en aktif ve başarılı dernek seçildi. Kızılay Denizli Şubesi’nden yine aynı başarıyı bekliyor musunuz?” sorusu üzerine  “Kızılay Denizli Şubemizden daha fazlasını bekliyoruz. Başarılı çalışmalarının artarak devam edeceğini ve ulaştıkları başarı anlamında çıtayı daha da yukarıya çıkaracaklarına inanıyorum. Denizli Şubemiz Başkanımız, Yönetim Kurulumuz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Gönüllülerimiz ile çok aktif ve başarılı bir dernek” dedi.



Konuşmanın ardından Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’a üzerinde adının yazdığı Yatağan Palası ile yine üzerinde isminin yazdığı yörük poşusu armağan etti. Ziyaret Kızılay Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Gençlik ve Kadın Kolları ile gönüllüler ile birlikte çektirilen hatıra fotoğraf ile son buldu.

KIZILAY GENEL BAŞKANI DR. KEREM KINIK’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

      
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon