EKONOMİ

KATMAN ENERJİ DÜNYA ENERJİ KONGRESİ VE FUARI’NDA

KATMAN ENERJİ DÜNYA ENERJİ KONGRESİ VE FUARI’NDA

Bu yıl 15. düzenlenen Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılan Katman Enerji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Besim, İstanbul’dan fuar alanından Metropol TV’ye fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. Fuar nasıl geçiyor? Fuarın gündemi ve beklentiler ne? Fuarda en çok ne konuşuluyor? Haberimizde…

ÖZEL RÖPORTAJ

12-14 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 15. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı'na Denizlili firma Katman Enerji’de katılıyor. Katman Enerji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Besim, İstanbul’dan fuar alanından Metropol TV’ye fuarla ilgili açıklamalarda bulundu.


ÖMER BESİM'İN A ÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
 

 Besim “Fuarlar sektör paydaşlarının birbiriyle iletişi için faydalı oluyor. Bizde bu anlamda katıldık. Fuarda çok etkili geçiyor. İlk gün olması nedeniyle kalabalık yok. Bu bizim için olumlu. Acele davranmıyoruz bu anlamda. Görüşmeler çok daha rahat yapılıyor. Fuar konsepti tedarik sıkıntısından dolayı bununla ilgili görüşmelerle geçiyor diyebilirim. Tedarik probleminden oluşan sorunlar konuşuluyor fuarda. Yenilikleri takip etmeyi sürdüreceğiz Katman Enerji olarak” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon