EKONOMİ

DENİZLİ’DE KONUT STOĞU NE DURUMDA?

DENİZLİ’DE KONUT STOĞU NE DURUMDA?

Metropol TV’de Gayrimenkul Profesyoneli Burak Ülkü’nün hazırlayıp sunduğu Gayrimenkul Gündemi programına konuk olan Terzioğlu Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Terzioğlu, Denizli’deKİ konut stokunu değerlendirdi.

ÖZEL RÖPORTAJ

Metropol TV’de Gayrimenkul Profesyoneli Burak Ülkü’ün hazırlayıp sunduğu Gayrimenkul Gündemi programına konuk olan Terzioğlu Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Terzioğlu , Denizli’de konut stokunu değerlendirdi.

EMİN TERZİOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
 

Terzioğlu “Terzioğlu Mühendislik olarak gayrimenkul sektöründeyiz. Genellikle yap - sat alanında hizmet vermekteyiz. Denizli yeteri kadar konut üretiliyor mu derseniz? Üretiliyor. Fakat geçmişe dönersek bundan 5-6 yıl öncesine göre üretim oranı aslında azaldı. Bu tabii ki hem pandeminin etkileri; hem ekonomik kriz, hem de kurlardaki artış, inşaat maliyetlerindeki artış göz önünde bulundurulduğu zaman üretici firma sayısı biraz daha azaldı. Ama nitelikli iş sayısı arttı diyebilirim. Mevcut yatırımcı olsun ya da daire almak isteyen müşterilerimiz olsun istediği özellikte ev satın alabilir, seçenek var. Stok fazlalığı var demiyorum ama gayet şu anda hem yatırımcıya uygun hem de oturmak amaçlı müşterilerimize konut stokunda yeteri kadar mevcutluk var diye düşünüyorum” diye konuştu.

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon