EKONOMİ

DENİZLİLİ FİRMA FASHİON PRİME FUARI’NDA

DENİZLİLİ FİRMA FASHİON PRİME FUARI’NDA

Fashıon Prıme Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı; Fuar İzmir’de kapılarını açtı. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Motif Global Tekstil’in Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Arpacı, İzmir’den Metropol TV’ye özel açıklamalar yaptı. Fuara katılım nasıl? Yenilikler ne? Beklentiler karşılandı mı? Söz Arpacı’da…

ÖZEL RÖPORTAJ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından beşincisi organize edilen Fashıon Prıme Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı; Fuar İzmir’de kapılarını açtı.

ŞEREF ARPACI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

 

Moda ve hazır giyim sektörünün ihtiyaç duyduğu ürünleri üreten ve bu ürünlerin ticaretini yapan tedarikçileri bir araya getirmek ve ticari bağlantılar kurulmasına aracılık etmek amacı ile yola çıkan Fashıon Prıme, fuar süresince yapılacak ikili iş görüşmelerle birlikte sektörün ihracatına büyük katkı sağlamayı hedefliyor. Kumaş çeşitleri ve aksesuarlar başta olmak üzere hazır giyim sektörünün tüm bileşenlerinin ve sektörel trendlerin profesyonel ziyaretçiye sunulacağı Fashıon Prıme’da, tasarımcılar katılımcılarla bir araya gelme fırsatı yakalayacak.

 

Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Motif Global Tekstil’in Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Arpacı, İzmir’den fuar alanından Metropol TV’ye özel açıklamalar yaptı. Arpacı “300 firma katılıyor fuara… Denizli’den ise 5 firma iştirak ediyor. Fuarı başarılı buldum. Oldukça güzel tanıtım yapılmış. Alım heyetleri düzenlenmiş durumda farklı ülkelerden… Bugün fuarın ilk günü. Güzel bir fuar olmasını diliyorum. Umutluyuz. Denizli için potansiyeli olan bir fuar. İmkanları çok fazla fuarın. Defile alanında firmaların ortak düzenleyeceği defileler yapılıyor. Arzu ederseniz, kendi kreasyonlarınızla defile yapabiliyorsunuz. Müşterileriniz ürünlerinizi mankenlerin üzerinde görüyor. Bunun algısı da farklı oluyor. Umarım bu zor dönemde yeni kısmetler gelir ve fuar iyi geçer” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon